Bretagnen merenrantaa

Thalasso-kylpylähotelli Atlantin rannalla Pornichet’ssa. Uima-altailla ja hoidoissa käytetään merivettä ja meren kaunistava vaikutus onkin thalassoterapian lähtökohta. Hotellista on suora yhteys merelle. Hotellin päärakennus on kauniin linnamainen ja huoneita on päärakennukseen yhteydessä olevissa lisärakennuksissa. Matkalla olet yhdellä Ranskan kauneimmista seuduista ja aivan vieressä on pariisilaisten suosima La Baule. Sinne voit vaikka lenkkeillä rantoja pitkin, niinhän paikallisetkin tekevät.

Rantaloma Bretagne

Käytössäsi on hotellilla lämmitetty uima-allas (25 m) merinäkymin, terapia-allas, solarium merinäkymin, sauna, hammam, kuntosali, lounge-tila rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Thalassoelämyksestä vastaa henkilökohtainen « thalassoterapeuttisi », joka huolehtii kokonaisvaltaisesti vain sinun hyvinvoinnistasi (lisämaksu). Saatavilla myös ravintoneuvontaa sekä vesijumppaa. Aamulenkki meren rannalla, ehkä kierros golfiakin tai tennistä… Tämän loman tarkoitus on olla niin fyysisesti kuin psyykkisestikin rentouttava ja tasapainottava.

Thalasso-matka Bretagneen, 4 yötä

Ehdotamme 3 yötä Bretagnen thalasso-kylpylähotellissa ja 1 yötä matkasi aluksi/lopuksi Pariisissa (lentoaikojen mukaan). Matka sisältää junaliput Pariisi – Pornichet – Pariisi, majoituksen 3 yötä Bretagnessa buffet-aamiaisilla, uima-altaiden ja saunojen sekä kuntosalin vapaan käytön, 1 yön Pariisissa buffet-aamiaisilla, kartat ja infot matkasta. Bretagnen hotellissa huoneessasi on terassi ja merinäköala.

Thalasso-hoidot lisämaksusta. Jos haluat paikan päälle mennä Pariisista autolla, tai lentää lähemmäksi, niin matkaa voidaan toiveiden mukaan muuttaa. Jos haluat muuten lähteä alueella mutta et tällä kerralla kylpylään niin olethan yhteydessä toimistoomme. Matkaa voi myös pidentää halutessasi.

Majoituksella kahden hengen huoneessa:
Hinta alk 795 € / hlö
Yhden hengen huoneesta lisämaksu. Lennot eivät sisälly hintaan.
Hintoihin lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu.

Thalasso-hotellin ulkouima-allas Bretagnessa Ranskassa.