Yves Rocher kylpylämatka Bretagne

Luonnonmukainen lyhyt kylpyläloma on Yves Rocher’n omissa maisemissa Bretagnessa. Tämä on seutua, missä Yves Rocher on syntynyt. Olet maaseudun rauhassa kauniin Gacillyn kylän kupeessa ja kaikki on matkallesi  valmiiksi paikan päällä tilattu.

Täällä saat oikeat luonnonmukaiset Yves Rocher’n hoidot

Aloitukseksi sinua odottaa valmiiksi vuokra-auto sovitussa paikassa Ranskassa, vaikkapa Bretagnen Vannes’ssa tai Nantes’ssa ja lähdet siitä kohti maaseutua ja ansaitsemaasi rentoa lomahetkeä Yves Rocher’n suojiin.

Oleskelupäivänäsi pääset nauttimaan Yves Rocher’n kylpylästä sekä pakettiisi kuuluvasta hoidosta hotellin Botanical Spassa. Halutessasi sinulle jää aikaa lisähoitoihin tai mahdollisuus ulkoilla ja katsella Bretagnen hulppeita maisemia. Paikan päällä sinulla on myös lounas valmiiksi. Yövyt toisen yön hotellissa ja seuraavana päivänä palautat auton noutopaikkaan.

Yves Rocher kylpylä ja hotelli on Bretagnessa lähellä Gacillyn kylää. Hotelli ja sen kylpylä on ainutlaatuinen ympäristöystävällisesti rakennettu kokonaisuus koko maailmassa. Hotellissa on yhteensä 29 huonetta.

Hotellin ravintola on Gilles de Gallesin loihtimaa luomuruokaa joka suosii lähialueen raaka-aineita. Ravintolalla on Bretagnessa myös oma vihannes- ja yrttitarha, joista pääset nauttimaan lautasellasi.

Matkasi sisältää:
– Vuokra-auton ja sen lisävakuutukset sekä rajoittamattomat kilometrit. Nouto esim. Vannes’ta.
– 2 yön oleskelun kauniissa Yves Rocher spa-hotelliin x 2 hengen huoneessa.
– Hotellin buffet-aamiaiset
– Yves Rocher -kylpylän käytön hotellissa
– Yves Rocher hoidon (1h30)
– Lounaan hotellin ravintolassa
– Matkan ohjeistamisen, Bretagnen kartan ja ajo-ohjeet

Matkan kesto 3 päivää, 2 yötä
Hinta: alk. 560 € / hlö + toimistomme palvelumaksu
Matkaa voidaan halutessasi pidentää lisäämällä öitä tai hoitojen määrää.
Matka voidaan halutessasi toteuttaa myös ryhmälle.
Matkan voit mukavasti yhdistää toiseen Pamplemoussen kokonaisuuteen. Se sopii ihanaksi hellittelyksi esimerkiksi BRETAGNE PYÖRÄRETKEMME jatkoksi.