Autoillen linnasta linnaan Normandia

Viisi päivää kestävä kiertomatka Normandiassa omatoimisesti. Ajat linnasta linnaan, näet upeimpia paikkoja Normandiasta,  tutustut niin alueen historiaan ja kulttuuriin.

Matkalla asut kahdessa eri linnassa, joista kummallakin on oma tyyli. Lähtöpaikkasi on Pariisi, josta Normandian puolelle ei ole pitkä matka.


Yksi Normandian kuuluisimmista nähtävyyksistä, Mont Saint Michelin luostari, on lähellä ensimmäistä majoitusta. Tämä vuoroveden myötä saareksi eristäytyvä luostari on yksi Ranskan suurimmista nähtävyyksistä ja suosittelemme siellä käyntiä heti aikaisesta aamusta. Calvadosin alueella kannattaa tutustua calvan ja siiderin valmistuksen lisäksi esimerkiksi Château de Saint Germain de Livet – vallihautalinnoitukseen ja sen taideaarteisiin. Normandia on myös hevoskasvatuksen aluetta Ranskassa.

Parhaan reitin löytämistä varten retkilläsi annamme mukaan Normandian kierrokselle Pamplemoussen toimittaman vinkkilistan käyntipaikoista ja reiteistä.

Matkasi sisältää:
– Autovuokran Pariisin lentokentältä linnasta linnaan kiertelyä varten
– 2 yön majoitus linnahotellissa Briquebecin pienkylässä
– 2 yön majoitus perhelinnassa Calvadosin maaseudulla
– 1 tutustuminen paikalliseen calvadosin/siiderin valmistukseen
– Aamiaiset majoituksissa

Hinta alk. 569 € / hlö, matkan ajankohdan mukaan tarkentuu.

Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja Pariisiin. Matkan pituutta voi muuttaa tai sen voi yhdistää Pamplemoussen muihin matkoihin.