Linnabreikki Pariisin ulkopuolelle

Lyhyt loma ranskalaisessa linnassa on todellinen breikki arkeen. Kahden päivän matkan aikana pääset mukavasti irti arjesta. Tällä renesanssiajan linnassa on monia torneja ja parvekkeita ja kellotorneja. Linnalla on oma 60 hehtaarin puistoalue, oma ulkouima-allas ja oma tenniskenttä pihassa. Saatavilla myös polkupyöriä tai vaikka soutuvene romanttiselle retkelle.

Linna puistoineen on aikoinaan kuulunut Rochefoucauld’n perheelle, joka upean linnan lisäksi on tehnyt puiston puutarhasta ainutlaatuisen kokonaisuuden ja oleskelualueen vesialueineen, siltoineen ja kanaaleineen. Linnan perustukset ovat vuodelta 1543, mutta sitä ennen paikalla on jo ollut ns. vanha linnantorni, joka edelleen on samalla tontilla. Linnassa järjestetään säännöllisesti konsertteja.

Puitteesi lomalla ovat sellaiset, että voit tällä lomalla helposti juhlistaa hääpäivää, syntymäpäivää, kihlajaisia tai muuten vaan viettää rennon ja mukavan loman kauniissa ja historiallisissa olosuhteissa. Kahdestaan, pienellä porukalla tai lapsen kanssa.

Matkasi on järjestetty huolettomaksi; sinua vastassa on kuljettaja, joka vie suoraan linnaan Orlyn lentokentältä. Matkasi kestää noin lentokentältä maaseudulla alle tunnin. Paikan päällä on tarjolla ulkoilua ja tekemistä yllin kyllin. Tai sitten vain nautit alueen rauhasta ja luonnosta.

Matkasi sisältää:
– yksityiskuljettajan Pariisin (Orly) lentokentältä linnaan ja linnasta takaisin kentälle
– 2 yön majoitus linnohotellissa
– Puolihoito, sisältäen 2 illallista ja 2 aamiaista linnassa

Hinta: alk. 830 € / hlö

Linna ottaa mielellään vastaan myös lapsia. Lapsi on vanhempien huoneessa lisäpedillä. Alle 12-vuotiaan lapsen hinta 2 yölle puolihoidolla 72 € / alle 12-vuotias lapsi.

Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja Pariisiin. Hinnat ovat linnan perinteisiin huoneisiin, mahdollisuus varata myös suurempi superior-huone. Matkaa voi pidentää halutessaan tai yhdistää muihin Pamplemoussen matkoihin.