Seminaari ranskalaisessa linnassa

Seminaaripaketti ranskalaisessa linnassa on tapa yhdistää historiaa, tunnelmaa ja työntekoa tehokkaasti. Kun keskität seminaarin maaseudun rauhaan historialliseen miljööseen voit olla varma, että ryhmäsi pysyy hyvin koossa ja saatte työskenneltyä tehokkaasti. Matkasta jää myös yhteiset lämpimät muistot.

Järjestämme kokouksia ja tapahtumia eri puolella Ranskaa olevissa linnoissa. Esimerkkilinnamme on kätevän matkan päässä Pariisin lentokentiltä kuitenkin maaseudun rauhassa.

Ainutlaatuinen kokonaisuus sopii parhaiten pienille ja keskikokoisille ryhmille, 10 – 40 henkeä. Usein linnoissa majoitus on rajallinen, joihinkin linnoihimme pystymme majoittamaan myös yli 40 henkeä, erityisesti jos majoitutaan  2 hengen huoneisiin. Muutamissa linnoissamme on tilaa myös isolle ryhmälle ja suuren tapahtuman järjestämiseen.

Esimerkki linnaseminaarista:

Päivä 1: Saapuminen Pariisiin (Charles de Gaulle tai Orly). Vastassa lentokentällä on ryhmän bussi ja kuljettaja. Loiren linnaan matka Orlyn lentokentältä on alle tunti.

Päivä 2: Aamulla työskentelyä: linnan seminaaritila on käytössänne aamupäivällä, jonka päälle on myös yhteinen lounas linnassa. Ruokailu pidetään joko ruokasalissa tai kelin salliessa linnan puutarhassa. Iltapäivällä mahdollisuus yhteiseen aktiviteettiin, esimerkiksi tennis, patikointi. Linnassa on myös oma uima-allas, joka on vieraiden käytössä.

Päivä 3: Aamulla työskentelyä: linnan seminaaritila on käytössänne aamupäivällä, jonka päälle on myös yhteinen lounas linnassa. Iltapäivällä oma kuljettaja noutaa lentokentälle Pariisiin ja paluu Suomeen.

Matkasi sisältää:
– Ryhmän kuljetukset Pariisin lentokentältä linnaan ja linnasta takaisin kentälle
– 2 yön majoitus linnahotellissa. Käytössä yhden hengen huoneet.
– 2 aamupäivänä seminaaritila käytössä
– 2 seminaarilounasta juomineen linnassa tai sen pihanurmella
– 2 aamiaista linnassa
Seminaaritila voidaan valita useammasta vaihtoehdosta ryhmän koon mukaan.

Hinnat alkaen:
785 € / hlö kun ryhmässä on vähintään 20 henkeä
895 € / hlö kun ryhmässä on vähintään 10 henkeä

Seminaarimatkaan voidaan lisätä ohjelmaa toiveittesi mukaan:
– Iltapäivän retki esimerkiksi Versailles’n tai Chartes’n historialliseen kaupunkiin.
– Yhteiset illalliset omassa linnassa tai sen ulkopuolella.
– Yhteinen aktiviteetti linnassa: viininmaistiaiset, kuumailmapallolento….

Hinnat eivät sisällä lentoja Pariisiin. Hinnat ovat linnan perinteisiin huoneisiin, mahdollisuus varata myös suurempi superior-huone. Teemme ryhmälle mielellämme tarjouksen sisältäen myös lennot Pariisiin. Kysy lisätietoja myös isoista linnoita ja suurempien seminaarien järjestämisestä linnassa.