Vintage avoauto- ja linnaloma Loire

Loiren laakso on UNESCO:n maailmanperintökohde. Upeat historialliset renessanssilinnat, kuninkaiden metsästysmaat, puutarhat ja arkkitehtuuri ovat Ranskan kulttuuriperintöä parhaimmillaan. Loire on myös merkittävä viinialue Ranskassa.

Vintage Linnaloma -matkalla tutustut omatoimisesti Loiren laakson alueeseen, sen kauniisiin renessanssilinnoihin sekä alueen kulttuuriin oman tahtisi mukaan vintage autolla.  Ajat autoa itse. Majoitut valkoisen kiven art deco -tyyppisessä linnahotellissa Toursin ulkopuolella maaseudulla. Toursiin tulet junalla Pariisista (juna-aika vain 1 tunti). Linnahotellissa on hyvä ravintola ja halutessasi voit ennakkoon varata jo puolihoidon matkaasi.

Oma vintage avoauto käyttöösi

Seuraavana aamuna sinulle toimitetaan vintage-auto linnasi pihaan ja retkeily vanhanjan tyyliin voi alkaa. Mukana autossasi on myös road book, saat siis reittikartan jossa kerrotaan minne sinun kannattaa upealla autollasi retkeillä.

Autosi voi olla Marlin Cabriolet 30-luvulta, perinteinen englantilainen avoauto nautiskeltavaan ajoon. Autosi voi myös olla Caterham Seven; auto joka tulee kääntämään kaikki katseet! Kolmentana autonamme on Lotus Seven. Kaikki autot ovat kaksipaikkaisia ja avoautoja. Ne sopivat lähiliikkumiseen alueella.

Vintage-autollasi matkustellaan hitaasti ja arvokkaasti valokuvia ottaen. Kulje kauniita maalaisteitä pitkin käymään Azay le Rideaun linnassa ja jatka Loire-joen viertä aina Villandryn kylään. Vierailtavia viinialue retkellä voi olla vaikkapa Vouvray. Kaiken tämän ehdit hitaasti ja nautiskellen muutamassa päivässä.

Matkasi sisältää:
– junaliput Pariisista Toursiin ja takaisin Pariisiin ennakkoon tilattuna
– 3 yön majoitus aamiaisilla Belle Epoque tyyppisessä linnahotellissa
– oma vintage-avoauto 2 päiväksi sekä kartat ja reittioppaat (engl) autoilua varten lähialueella.
– ohjeita ja karttoja retkeilyä varten paikan päällä.

Majoitus 3 yötä perinteisessä linnahuoneessa:
Hinta alk 950 € / hlö

Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja Pariisiin tai taksia Toursista hotellille (noin 40 € / suunta). Hinnat ovat linnan perinteisiin huoneisiin, mahdollisuus varata myös suurempi superior-huone. Hinnat ovat alkaen hintoja, hinnoissa voi olla variaatiota vuokratun automallin mukaan. Matkaa voi pidentää halutessaan tai yhdistää muihin Pamplemoussen matkoihin.

Autovuokraa varten tulee kuljettajan olla vähintään 30-vuotias ja ajokortti vähintään 5 vuotta. Auton vakuus on 2000 €. Autokohtaisesti voi olla lisärajoituksia. Polttoainetankillinen kuuluu valmiiksi auton hintaan. Erikoistilauksesta matka voidaan rakentaa niin, että käytössä on Porsche 911 (kuljettajan kanssa). PS. Kuvassa olevaa Porschea vuokrataan ainoastaan kuljettajan kanssa.