Nykytaiteen messut FIAC Pariisi sekä Paris Photo

Lähde Pariisiin nykytaiteen ja valokuvauksen tapahtumaan. FIAC-taidemessut järjestetään vuosittain lokakuun lopulla.  Isojen museoiden lisäksi suuret määrät taidetta yllättävissäkin paikoissa pitkin kaupunkia. Tapahtumaan osallistuu vuosittain näytteilleasettajana lähes 3000 nykytaiteilijaa yli 20 maasta. Messujen pääpaikka Grand Palais, näyttelyitä myös Jardin des Tuileries, Jardin des Plantes, Place Vendôme, Esplanade des Invalides. Paris Photo pidetään marraskuussa ja se jalkautuu myös useaan paikkaan Pariisissa.

Pariisin taidematkasi sisältää ennakkoon hankitun lipun Grand Palais’n messuille. Muut kohteet ovat ilmaisia. Saat mukaasi myös Pariisin kartan ja infon ennakkoon. Tilaa matkasi heti ja varmista pääsysi messuille.

Taiteen Pariisin matka FIAC tai Paris Photo : kesto 3 vrk
Majoitus keskellä gallerioita ja design-putiikkeja Marais’n kaupunginosassa keskellä Pariisia. Matkasi sisältää majoituksen 3 yöksi, buffet-aamiaiset, yhden päivän sisäänpääsyn FIAC-messuille tai Paris photoon Grand Palais’hen, paikallisen taiteilijan tapaamisen hänen ateljeessaan (ei kuulu messuohjelmaan), Pariisin kartan ja infon. Lähtöajankohdan voit valita itse sinulle sopivaksi.

alkaen 405 € / hlö / majoituksella 2hh
alkaen 565 € / hlö / majoituksella 1hh
+ toimistomme palvelumaksu

Hotellihuoneet saatavuuden mukaan. Matka ei sisällä lentoja. Kysy lennot toimistostamme erikseen. Paikan päällä hotellissa maksetaan turistiverot (noin 2 € / aik / pv).