Taidekaupunki Pont Aven Bretagnessa

Bretagnen pieni kaupunki Pont-Aven on innoittanut taiteilijoita jo vuosikymmeniä. Muun muassa Paul Gauguin, Emile Bernard ja Helene Schjerfbeck ovat asuneet täällä ja inspiroituneet kaupungin rauhasta ja kauneudesta. Nykyisin Pont-Aven on täynnä gallerioita, museoita ja mikä parasta, entisajan tunnelmaa.

Pont Aven Bretagne taidekaupunki

Matkaesimerkki Bretagnen taidekaupungit 6 vrk – 5 yötä

Tällä matkalla olet liikkeellä omatoimisesti, mutta pääset aistimaan sitä, mistä on ollut kyse kun Pont Avenissa ja Bretagnessa oli koolla koko Pariisin taiteellinen kerma.

Pont Avenin koulukunta oli suuri keskittymä taiteilijoita, jotka Gauguinin innostamina lähtivät maalaamaan Bretagneen. Paikan päällä oli majoittuminen oli edullisempaa ja taiteilijat asuivat kolmessa majatalossa: Hôtel des Voyageurs, l’Hôtel du Lion d’Or ja Pension Gloanec. Bretagnessa hinnat olivat elämiseen ja malleihin huomattavasti edullisempaa kuin Pariisissa. Pont Avenin miljöö katuineen ja kirkkoineen myös miellytti taiteilijoita. Täällä oli helppo hengittää uutta ilmaa, eli olla paossa impressionistien vaikutteilta!

Rennesissä majoitut hotellissa (2 yötä). Pont Avenissa majoitus kauniissa B&B -majatalossa (3 yötä).

Hinta: alk. 550 € / hlö, majoituksella 2hh.
Matkasi sisältää 5 yön majoitukset aamiaisilla sekä vuokra-auton Rennesistä. Rennesiin pääset Pariisin lentokentältä suoralla TGV-junalla.

Myös Concarneau oli taiteilijoiden suosimaa rantaa. Teemme sinulle mielellään jatkoehdotuksen rannikolle halutessasi.

Matkaasi voit yhdistää Normandiassa sijaitsevat Monet’n museon Givernyssä tai ottaa lisälomapäiviä PYÖRÄN SELÄSSÄ. Mikset yhdistäisi matkaasi myös pientä KYLPYLÄLOMAA BRETAGNESSA?