Taidekurssi Pariisissa

Miten vangita Pariisin tunnelma maalaukseen? Notre Damen goottilaisuus, klassinen Louvre ja mystinen Montmartre? Maalauksesta kiinnostuneille upea kohde on Pariisi, joka onkin yksi maailman taidekaupungeista. Lukuisat museot ja maalaukselliset nähtävyydet ovat omiaan taidekurssimatkallesi.

Joka päivälle Pariisin kurssilla on oma maalauskohteensa. Kurssilla taiteillaan ulkona, sateen sattuessa katetuissa paikoissa. Voit olla aloittelija tai jo paljon maalannut; saat ohjausta niin että edistyt ja oivallat omasta tekemisestäsi. Hieman ennen kurssin alkua saan tarkemman ohjelman kohteista. Maalaustekniikoita kurssilla vesivärimaalaus, öljyvärit, akryylit ja pastellit. Kurssin järjestävät pariisilaiset taiteilijat. Kursseille voi osallistua kuka vain. Voit olla aivan aloittelija tai jo pidempään maalausta harrastanut. Kurssit on tarkoitettu aikuisille. Opetuskieli englanti.

Kurssin aikataulut ja hinnat 2018:
23.7 – 28.7.2018 (ma-la)
24.9 – 29.9.2018 (ma-la)

1995 € / hlö sisältäen kurssin, majoituksen city-yksiössä, Pariisin kartan sekä taide- ja kulttuuri-infon. Paikka kurssilla ja majoitus saatavuuden  mukaan.

Majoitus:
Majoitus kurssia edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeiseen päivään lauantaihin (6 yötä) tyylikkäässä yksiössä Pariisin 6. kaupunginosassa Saint-Germainilla, lähellä Saint Sulpicen kirkkoa. Rauhallinen katu. Vuokraisäntäsi on arkkitehti. Yksiössä parvi, missä vuodesohva, olohuoneen sohva myös avattava, kph, erillinen wc, keittonurkkaus (mm. mikro, jääkaappi-pakastin). Langaton internet-yhteys on. Lakanat ja pyyhkeet huoneistossa valmiina.

Ruokailut:
Kurssimaksuun ei sisälly ruokailuja. Kurssipäivien aikana lounastetaan omakustanteisesti, yhdessä tai erikseen. Myöskään illalliset eivät kuulu kurssiin.

Kurssin kesto ja ohjelma:
Pariisin taidekurssilla keskitytään tarkkailemaan ympäristöä ja maalaamaan/piirtämään myös mielikuvituksen kautta. Pieni ryhmän koko mahdollistaa kaikille kurssilaisille hyvinkin yksityiskohtaista opetusta. Kurssi on myös syventymistä kulttuuriin.

Kurssi kestää 6 päivää, maanantaista lauantaihin. Kurssi alkaa aloitusmaanantaina klo 10.00 ja päättyy lauantaina klo 13.00. Lounaat ja illalliset eivät kuulu kurssin hintaan. Kurssille otetaan maksimissaan 14 osallistujaa. Mahdollisuus saapua aiemmin / myöhemmin, pyydä erikseen majoitusvaihtoehtoja toimistostamme.

10.00 – 12.30 Maalausta.
12.30 – 14.30 Omatoiminen lounas ryhmän kanssa yhdessä tai itsekseen.
17.00 – 19.30 Kulttuurikäyntejä museoissa (liput kuuluvat matkaan). Keskiviikkoiltapäivä vapaa.

Tarvikkeet:
Kurssin hintaan eivät kuulu taidetarvikkeet. Voit ottaa mukaan omasi, tai vuokrata tarvikkeet etukäteen kurssin järjestäjältä. Tarvikkeiden vuokrahinta 90 €. Kerrothan etukäteen, millä tyylillä maalaat (vesiväri, akryyli, öljyväri, pastelli).