Tapaa taiteilija Pariisissa

Tapaa pariisilainen nykytaiteilija työssään omassa ateljeessaan ja kysy, keskustele sekä tutustu hänen töihinsä. Mukaan voi ostaa uniikkimatkamuistoja!

Visiitille voi lähteä aivan pelkästä uteliaisuudesta nähdä ranskalaisia työtiloja ja tavata ranskalaisia taiteen tekijöitä. Suurin osa ateljeista sijaitsee taiteilijan kodin yhteydessä.

Ranskalainen taiteilija ateljeessaan.

Treffeillä taiteilijat kertovat työskentelystään, näyttävät töitään ja jos sille päälle satut, että joku taulu kiinnostaa, voit siitä käydä myös kauppaa. Treffien kesto on noin 1h30. Treffeille voi mennä lomamatkansa ohessa yksin, kaksin tai kolmin. Osaan ateljeista voidaan vastaanottaa myös ryhmiä. Sinun ei tarvitse osata ranskaa.

Taiteilijatreffeissä on eniten valintaa Pariisissa, mutta myös muihin kaupunkeihin on pieni valikoima vastaanottavia taitelijoita. Mukana on niin taidemaalareita, kuvanveistäjiä kuin koruseppiäkin.

Treffit liitetään aina muuhun matkakokonaisuuteesi PARIISISSA.

Muistathan, että kun ostat meiltä pääsyliput Pariisin taidemuseoon, liput toimitetaan hotellillesi valmiiksi. Näin vältät museoissa jonottamisen. Palvelu voimassa vain osassa museoita.