Viinien reitillä Atlantin ranta ja viinitilat

Yhdistä viinitilalla asuminen, viinitilavierailu ja upea Atlantin ranta.  Omatoiminen matka kahdelle hengelle 4 yötä, 5 päivää Bordeaux’n alueella.

Tämä matka seuraa muutamia Suomessa erikoisvalikoimassa olevia viinejä. Vaikka olet viinimatkalla, voit nauttia myös Atlantin rannasta. Arcachonissa olet Ranskan upeimmista kohdista rantaa, vieressäsi on myös kuuluisa Dune de Pila.  Arcachon on tunnettu rantakaupunki kulinaarisesti, onhan se Ranskan suurin osterilahti. Täällä voit siis vaikka veneillä ja nauttia ostereita samalla.

Saapuminen Bordeaux’hon ja lähtö autolla kohti Arcachonia (2 yötä), herkkusuiden rantakaupunkia. Nauti valosta ja yhdestä Ranskan upeimmista kaupungeista. Vieraile Château Pape Clèmentin tilalla Pessacissa ja tutustu paikkaan ajan kanssa. Tutustuminen tilaan ja viinitasting.

Toisen osan lomasta vietät Saint Emilionissa, jossa sinulle on varattu 2 yöksi majoittuminen Chateau Fombraugen romanttisessa ja upeassa huoneessa. Olet vähän kuin viinitilallinen itsekin!

Ehdit hyvin nähdä tilan elämää ja vierailla UNESCOn perintökohdekaupungissa Saint Emilionissa. Lisäksi voimme järjestää sinulle käynnit esimerkiksi Château la Tourissa (Médoc) tai Château Perennessä (Blay).

Hinta alk. 560 € / hlö

Matka sisältää:
– Kaksi yötä hotelli 3*** Arcachon aamiaisilla
– Kaksi yötä viinitilalla aamiaisilla Saint Emilion -alueella Chateau Fombrauge
– Vuokra-auton Bordeaux’sta matkan ajaksi, autosi on VW Polo tai vastaava (sis. vakuutukset ja rajoittamattomat kilometrit)
– Vierailu paikallisella viinitilalle ennakkoon tilattuna
Majoittuminen 2 hengen huoneessa. Matkat eivät sisällä lentoja. Lähtöpäivä valittavissa ympäri vuoden saatavuuden mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään hintaan. Matkaan on mahdollista ottaa lisää vierailuja tai muuttaa yöpymisten määrää. Matkanjärjestäjä on Pamplemousse oy yhdessä viinintuottajan ja maahantuojan kanssa.