Pariisi ja Lontoo

Lontoo on eittämättä yksi Euroopan historiallisimmista suurkaupungeista. Lukuisat maamerkit ja museot sekä englantilaisen kulttuurin mielenkiintoiset yksityiskohdat kiehtovat. Monikulttuurisuus näkyy mm. ruokatarjonnassa ja ei pidä unohtaa tietystikään upeita ostosmahdollisuuksia.

Päiväretki Pariisista Lontooseen Eurostar-junalla:
Pariisista pääsee Lontooseen 2 tunnissa 20 minuutissa Eurostar-junalla. Matkaan kuuluu päiväretki Lontooseen eli aamujunalla meno Lontooseen ja illalla paluu Pariisiin. Lontoossa ohjelmassa kaupunkikiertoajelu ja Thames-joen risteily. Näihin voit mennä oman aikataulusi mukaan. Päivään Lontoossa jää mukavasti myös omatoimista vapaa-aikaa. Koko päivän pituus noin 14h. Pariisissa ja Lontoossa on 1h aikaero.

Pariisi + Lontoo, 7 yötä

Matkasi sisältää 7 yön majoituksen Pariisissa keskustan hotellissa*** aamiaisilla tai huoneistossa*** ilman aamiaisia, päiväretken Eurostar-junalla Lontooseen (sis. kaupunkikiertoajelun ja Thames-joen risteilyn) ja kaupunkikiertoajelun ja Seinen risteilyn myös Pariisissa. Buckinhamin palatsi, Tower Bridge, Eiffel-torni ja Riemukaari tulevat tutuksi.


Matkan hinta-arvio 900-950 € / hlö
.
Hinta edellyttää 2 matkustajaa samassa huoneessa. Junalippu on 2. luokkaan. Mukaasi Lontoon päiväretkelle tarvitset passin tai muun henkilöllisyystodistuksen. Huoneet ja retket saatavuuden mukaan. Hintaan lisätään palvelumaksumme.