Saint-Malo ja Jerseyn saari

Saint-Malo on eläväinen kesäkaupunki merellisissä tunnelmissa. Tämä vanha ja kuvauksellinen kaupunki on Smaragdi-rannikon jalokivi. Kaupunki on tunnettu historiaan liittyvistä merirosvoista ”les corsairs”, niin kuin myös meriaiheisista kilpailuistaan ja tapahtumistaan. Kaupunkiin tutustumista varten voi vuokrata vaikka polkupyörän, paikan päällä voi pelata golfia, purjehtia tai surffata. Pariisista ajomatkaa noin 4 h. St Malosta lähtevät laivat Jerseyn saarelle (meno aamulla ja paluu illalla).

Jerseyn saari on suurin kanaalisaari Ranskan ja Iso-Britannian välissä, ja vain reilun tunnin lauttamatkan päässä Ranskan Saint-Malosta. Jersey on yksi suosituimmista veroparatiiseista. Pankkikorteilla pärjää mainiosti, ja pankkiautomaateista saat saaren omaa rahaa, Jerseyn puntia. Jerseyn luonto, ulkoilureitit, aktiviteettimahdollisuudet, eläintarha ja englantilainen kulttuuri kiehtovat matkailijoita.

Saint-Malo ja päiväretki Jerseyn saarelle, matka 7 yötä

Matka sisältää vuokra-auton Pariisin lentokentältä koko matkan ajaksi, majoituksen Saint-Malossa vanhaa kaupunkia liki sijaitsevassa hotellissa*** merinäköalalla ja aamiaisilla.

Matka sisältää myös päiväretken Saint-Malosta Jerseyn saarelle. Aamulautta Saint-Malo – Jersey St Helier klo 8.00 – 8.20, paluu Jersey St Helier – Saint Malo klo 19.35 – 21.55. Ajat paikallista aikaa (kello tunnin jäljellä Ranskan aikaa). Mukaasi saat karttoja ja infoa alueista.

Matkan hinta-arvio kesälle 2017: 845 € / hlö
Jos otat vuokra-auton mukaan Jerseylle, tulee autosta lisämaksua noin 70 €. Hinnat edellyttävät 2 henkilöä samassa huoneessa. Paikat saatavuuden mukaan. Hintoihin lisätään palvelumaksumme.