Järvi-idylliä Italiassa ja Ranskan alpeilla

Viikon mittaisella matkalla näet parhaita paloja Pohjois-Italiasta ja Ranskasta. Matkalla näet ja koet Italian ja Ranskan upeat järvet ja sekä alpit. Aloituspaikan voit päättää itse. Matkasi voit aloittaa lentämällä Milanoon tai vaihtoehtoisesti Geneveen, jolloin matka tehdään käänteisessä järjestyksessä (Chamonix –  Yvoire – Lugano). Lähtö ja paluu on samalta lentokentältä.

Maisema- ja aktiivimatka Italian Luganon järvelle ja Ranskan alpeille, 7 yötä

Loma alkaa nautiskelemalla Italian Luganon ja Como järven maisemista, majoituksesi (3 yötä) on Luganon järven rannalla. Hotellillasi on oma privaattiranta lomalaisilleen. Risteile järvellä, kierrä järveä autoillen, patikoiden tai pyöräillen. Käy myös Como-järvellä joka on hyvin lähellä.

Lac Leman on sama kuin Geneven järvi.

Italiasta siirryt Ranskaan näköalareittiä  Léman-järven maisemiin. Majoituksesi on pieni perhehotelli kauniissa Yvoiren kaupungissa järven rannalla. Rauhallisuus ja raikkaus tuntuvat täällä, sillä järvellä ei saa moottoriveneillä.

Geneven järven rannalla Ranskassa

Matkan päätteeksi nousu alppikaupunki Chamonix’hin, missä majoittuminen niin ikään perhehotellissa kaupungin keskustassa. Täällä voit harrastaa juuri itsellesi sopivaa ulkoilua ja nauttia hyvästä alppikeittiöstä.

Luganon järvi on kaunis järvi, jonka äärellä on luontoa, vuoria, hulppeita maisemia ja hyvää ruokaa.

Como-järvi on Italian kolmanneksi suurin järvi ja se sijaitsee maan pohjoisosassa lähellä Sveitsiä. Kauniit maisemat ja mielenkiintoiset nähtävyydet sopivat niin nautiskelijalle kuin aktiivilomailijallekin.

Léman-järvi, tunnetaan myös nimellä Geneven järvi. Se sijaitsee Ranskan ja Sveitsin rajalla Geneven kaupungin kupeessa. Tämä croissantin muotoinen luonnonjärvi on Keski-Euroopan suurin alppijärvi. Järven ympäristö on suosittu matkailukohde kauniiden maisemien, raikkaan ilman ja mielenkiintoisten vierailukohteiden ansiosta.

Chamonix on Ranskan alpeilla sijaitseva ulkoilma-aktiviteeteista pitävän unelmakohde. Täällä voit harrastaa patikointia, pyöräilyä, kiipeilyä, melontaa, koskenlaskua, golfia, tennistä. Chamonix’ssa sijaitsee Euroopan korkein vuori Mont Blanc ja vuoristossa jäätikkö Aiguille du Midi, minne pääsee köysiradalla. Chamonix’sta päiväretken voi tehdä vuoristojunalla myös ikuiselle jäätikölle Mer de Glace (Ranskan suurin, 7 km pitkä).

Matkan hinta: alk. 1150 € / hlö
Hinta sisältää
– vuokra-auton koko matkan ajalle,
– 3 yötä Luganon järvellä,
– 2 yötä Yvoiressa
– 2 yötä Chamonix’ssa
– aamiaiset, alueiden kartat ja infot.
– Kaikki hotellimme ovat 4* hotelleja jotka olemme käsin poimineet tämän matkan ohjelmaan.
Hinta edellyttää majoitusta 2hh.  Hintaan lisätään palvelumaksumme. Huoneet saatavuuden mukaan. Matkan voi tehdä haluamassaan järjestyksessä ja sen voi yhdistää myös muihin Pamplemoussen matkoihin. Matkaa voi halutessaan pidentää tai lyhentää. Hinnoissa voi olla muutoksia matka-aikakauden mukaan.