Omatoiminen Pohjois-Italian kiertomatka

Kierrä Pohjois-Italiaa omaan tahtiisi autoillen. Olemme valinneet matkaan valmiiksi neljä mukavaa kohdetta, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä ja myös oma ruokakulttuurinsa.

Matkaa teet itsenäisesti, mutta meiltä saat ohjeet matkantekoon ja kaikki valmiit matkadokumentit. Majoitukset valitsemme huolella, jotta sinut vastaanotetaan mukavasti ja pääset maistamaan italialaista elämänmenoa.

1. Garda-järvellä 2 yötä hotellissa
2. Reggio Emiliassa 2 yötä hotellissa
3. Chiantin viinialueella Toscanassa 6 yötä omassa asunnossa
4. Paluumatkan pysähdys 1 yö pienellä viinitilalla, majoitus Bed and Breakfast
Yhteensä matkan pituus 11 yötä

Halutessasi pysähdyspaikkoja voidaan lisätä tai vähentää. Samoin matkan pituutta voidaan toiveiden mukaan muuttaa. Ajomatkat on sinulle valmiiksi suunniteltu niin että näet eri puolia Italiasta. Matkalle voit lähteä sinulle sopivana ajankohtana. Matkasi voidaan toteuttaa mihin aikaan vuodesta tahansa, syksyllä viinitilalle pääsee myös kokeilemaan viinin- tai oliivinpoimintaa.

Matkan hinta: alk. 1190 € / hlö

Hinta edellyttää 2 matkustajaa samassa huoneessa. Hinta sisältää vuokra-auton (Renault Clio tai vastaava) koko matkan ajalle Milanon lentokentältä, majoituksen 2hh  em. majoituksissa buffet-aamiaisilla, alueen kartat ja infon sekä road bookin. Lennot Milanoon lisämaksusta tai voit varata lennot itse. Auto ja majoitukset saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muuttaa majoituksia ja hintaa saatavuuden mukaan.