Ranskan ja Italian Riviera

Valmiiksi suunitelma kolmen kohteen rantakierto laadukkaasti matkaillen. Matkalla pääset nauttimaan rantaelämästä, kaupungeista, upeista maisemista ja hyvästä ruoasta. Sekä tietenkin italialaisesta jäätelöstä.

Riviera on glamouria, palmuja ja aurinkoa, mutta myös pieniä kyliä ja upeita maisemia rannan tuntumassa.  Matkalle näet sekä Ranskan että Italian puolen Rivieraa. Matkalla pääset ajelemaan pitkin kaunista rantaviivaa. Matkasi voit aloittaa lentämällä Nizzaan. Lentokentältä alle avoauto (Mercedes) ja matka alkaa!

Matka Ranskan ja Italian Rivieralle, 7 yötä

Kaksi ensimmäistä yötä majoitut Juan les Pins’n rantakaupungissa. Olet yhdessä Ranskan suosituimmista rantakaupungeista. Kaupngissa on kuuluiset jazz-viikot ja hieno valikoima hyvätasoisia rantoja ja ravintoloita.

Ajo Italian puolelle Rapallon kaupunkiin. Rantatie on kokemisen arvoinen ja lopuksi olet upealla Välimeren lahdella  Portofinon kupeeseessa.  Majoitus 3 yötä rantahotellissa merinäkymin, huoneessa oma terassi. Rapallosta voi hyvin tehdä esimerkiks veneretken Portofinon niemekkeen ravintolohin tai uima-rannoille.

Portofinosta paluu Nizzan kaupukiin, jossa vietätä 2 yötä kaupungin keskustan tunnelmallisessa hotellissa. Nizza on yhdistelmä rantaelämää ja citya. Täällä voit shoppailla kaikki ranskalaiset laatumerkit ja samalla myös nauttia rantaelämästä.

Kaunis rantareitti ajaa Ranskasta Italiaan.

Matkan hinta: alk. 1295 € / hlö
Hinta edellyttää majoitusta 2hh. Hinta sisältää
– Avomallisen vuokra-auton koko matkan ajalle
– 2 yötä Juan les Pins’ssa
– 3 yötä Rapallossa
– 2 yötä Nizzassa
– Hotellimme ovat yksityisomisteisia 3 ja 4* hotelleja
– Aamiaiset, alueiden kartat ja infot.
– Valmiiksi varatun viinitilakäynnin.

Matkaa voi halutessan lyhentää tai pidentää. Matkan voi tehdä myös ilman avoautoa. Pyydä tarjous vaihtoehtoisesta matkasta.
Hinta ei sisällä lentoja. Hintaan lisätään palvelumaksumme.