Toscanaa ja Välimeren rantaa Italiassa

Viikon omatoimimatka, jossa kiertelet Italian viinialueilla ja kauniilla maaseudulla Italian Toscanassa. Matkalla yhdistät lisäksi päiviä Rivieralla Italiassa ja Ranskan puolella Nizzassa.

Maaseudun rustiikkia tunnelmaa matkalla Italiassa.

Maaseudun rustiikkia tunnelmaa matkalla Italiassa.

Toscanan idylliä

Matkasi aloitat Milanosta, josta saat vuokra-auton. Ensimmäinen kohteesi on Toscana, jossa voit tutustua kauniiseen kukkivaan maaseutuun ja viininviljelyyn. Majoituksesi on viinitilalla. Voit viettää leppoisia maalaispäiviä itse tilalla tai vierailet ajomatkan päässä olevassa Firenzessä. Viinitilan hotellissa yövyt 3 yötä. Viinitilalla on oma uima-allas ja tenniskenttä.

Estetiikkaa ja harmoniaa Toscanassa viinitilalla.

Estetiikkaa ja harmoniaa Toscanassa viinitilalla.

Italian Riviera

Matkalla kohti Välimerta on monta kaunista kohdetta. Ehkä myös haluat nähdä Pisan kaltevan tornin? Se on aivan matkasi varrella. Saavuttuasi Rapalloon Välimeren rannalle olet aidosti italialaisessa – ja erityisesti italialaisten – suosimassa lomakohteessa. Kaupunki hehkuu väreissä ja ravintoloita on tarjolla jokaiseen makuun rantaviivalla. Halutessasi Rapallon kohde voidaan vaihtaa rauhalliseksi maaseutukohteeksi.

Vieressä on Portofinon luonnonpuistoalue, jonne voit lähteä Rapallosta yhteysveneellä vaikka uintiretkelle. Toisella puolen Rapalloa on puolestaan Cinque Terren  alue, jota moni arvostaa Italian upeimpana paikkana. Rapallossa yövyt 2 yötä vanhan ajan Belle Epoque -hotellissa, jossa oma uima-allas. Hotelli on ydinkeskustan ulkopuolella.

IMG_3925

Nizza Ranskassa

Kolmas etappisi on Ranskan puolella Nizzassa. Reittisi kulkee pitkin upeata Rivieran rantaviivaa. Ajomatkallasi voit poiketa niin Sanremoon, Mentoniin kuin Monte Carloonkin ennen Nizzaan saapumista. Nizzassa sinua odottavat kukkatorit, lukuisat ihanat ravintolat ja tietenkin ranskalaiset boutiquet. Nauti myös vielä hetki rantaelämästä. Hotellisi on keskustassa pienen kävelymatkan päässä rannasta. Siitä on helppo lähteä iltakävelylle Promenade des Anglais’n rantabulevardille. 2 yötä Nizzassa ja sitten auton palautat matkan lopuksi takaisin Milanoon. Nizzan osuuden voit vaihtaa halutessasi Italian puolelle joko rantakohteeseen tai sisämaahan maaseudulle.

IMG_2123

Matkan hinta: alk. 998  € / hlö
Hinta edellyttää majoitusta 2hh. Hinta sisältää valmiiksi
– Vuokra-auton Milanosta  koko matkan ajalle sisältäen rajoittamattomat kilometrit
– 3 yötä Toscanan viinitilahotellissa
– 2 yötä Rapallossa
– 2 yötä Nizzan kaupungissa
– Aamiaiset, alueiden kartat ja infot
– Matkan ohjeistuksen
– Halutessasi teemme myös ravintolavarauksesi ennakkoon paikan päälle

Matkaa voi halutessan lyhentää tai pidentää. Hotellit ovat 3 – 4**** yksityisomisteisia majapaikkoja, jotka Pamplemousse valinnut reitin varrelle. Matkan pituutta ja reittiä voi halutessaan muuttaa.  Pyydä tarjous vaihtoehtoisesta matkasta. Hinta ei sisällä lentoja. Hintaan lisätään palvelumaksumme. Matkan hinnassa voi ajankohdan mukaan olla eroavaisuutta.