Viinitilamajoitus Toscanassa

Ihastuttava viini- ja oliivitila keskellä kauneinta Toscanaa. Olet maaseudulla, vain 15 km päässä Firenzestä. Lähimpään kylään muutama kilometri. Viinitilalla tuotetaan Chiantia DOCG sekä intensiivistä ja ryhdikästä oliiviöljyä. Yhdistä lomaasi vaikkapa muutama päivä Firenzessä.

Lasi viiniä Toscanan auringon alla.

Tilalla on kaksi uima-allasta, tenniskenttä, lentopallokenttä, lasten leikkipaikka ja grillausmahdollisuus. Tilalla järjestetään viikoittain viinin- ja oliiviöljynmaisteluita sekä pizza- ja grillausiltoja. Täällä olet rauhassa omissa oloissasi ja voit matkustella maaseudulla.

Tilalle on kunnostettu eri kokoisia huoneistoja vanhoihin idyllisiin rakennuksiin. Rustiikkinen mutta samalla moderni ja paikallinen tyyli luovat lomallesi hienot puitteet. Kaikissa huoneistoissa vähintään yksi makuuhuone ja keittiö. Voit olla paikalla päivän tai viikon, mikä onkaan oman lomasi pituus.

Tilavat lomahuoneistot viinitilalla Toscanassa muutamaksi päiväksi tai viikoksi.

Tilavat lomahuoneistot viinitilalla Toscanassa muutamaksi päiväksi tai viikoksi. Rakennamme sinun lomasi juuri sinulle sopivaan aikaan ja sille kokoonpanolle jonka kanssa haluat matkustaa.

Katso myös kiertomatkaesimerkki Toscana ja Riviera, missä tämä viinitilamajoitus on mukana.

Toscanan idylliä maaseudun rauhassa.