Katalonian maaseutu ja Languedoc

Barcelonasta Katalonian maaseudun ja upeiden rantojen kautta Ranskaan, missä matkasi yksi etappi Carcassonnen linnoituskaupungissa. Muurin suojaama vanhakaupunki La Cité on myös UNESCON suojelukohde. Carcassonnen läpi kulkee Canal du Midi (kanaali joka yhdistää Välimeren ja Atlantin). Matka on omatoiminen kiertomatka kahden maan, Espanjan ja Ranskan, maaseudulla ja kaupungeissa. Liikut linnojen ja tarujen maastossa kataarien maassa.

Näet kulttuuria ja taidetta, syöt hyvin ja tutustut paikalliseen elämään. Halutessasi matkaa voi muokata.

Katalonia maaseutu ja Carcassonne, 7 yötä

Matka alkaa Barcelonasta, mistä vuokra-auto koko matkan ajalle. Ensimmäinen pysähdyspaikka (3 yötä) on Kataloniassa lähellä Gironan kaupunkia Espanjan maaseudulla. Nauti hotellilla uima-altaalla tai retkeile viinitiloille ja rannalle. Matka jatkuu edelleen pohjoisempaan ja Ranskan puolella voit piipahtaa vaikkapa Perpignanissa,  Colliuressa tai Couizassa. Voit myös vierailla esimerkiksi taiteilija Salvador Dalin museossa tai kotitalossa. Carcassonnessa (4 yötä) majoitus aivan linnoituksen kupeessa. Auton palautus Barcelonan kentälle ja lento kotiin.

Matkan hinta: alk. 1055 € / hlö
Hinta edellyttää majoitusta 2hh. Hinta sisältää vuokra-auton koko matkan ajalle, 3 yötä Kataloniassa, 4 yötä Carcassonnessa, aamiaiset, alueiden kartat ja infot. Hintaan lisätään palvelumaksumme. Huoneet saatavuuden mukaan. Muutokset mahdollisia. Lennot eivät sisälly matkaan.

Carcassonen linnoituskaupunki on mielenkiintoinen kohde kaikille historiasta kiinnostuneille