Biarritz sekä Ranskan ja Espanjan Baskimaa

Tällä matkalla elät rantaa, baskikulttuuria, pienkyliä ja aitoa ranskalaista ja espanjalaista elämäntyyliä maaseudulla ja pienkaupungeissa.

Matkasi alkaa Biarritzin kaupungista, jossa voit huuhtoa mereen kotimaan tomut ja nauttia Atlantin aalloista. Biarritzissa viivyt kolme yötä modernissa yksityisessä pienhotellissa aivan kaupungin keskustassa. Paikka on surffareiden paratiisi ja sijaitsee Ranskan lounaiskulmassa 18 km:n päässä Espanjan rajalta. Biarritz on myös Lounais-Ranskan hienostunein rantalomanviettopaikka joka jo 1800-luvulla oli kuninkaallisten ja aristokraattien kesäpaikka. Mutta ennen kaikkea, vaikka et surffaisikaan on tämä lomaiselle mukava pienkaupunki ja aloitus Baskimaahan tutustumista varten.

Biarritzin kaupungissa on surffirantaa ja auringonottorantaa.

Kahden rantapäivän jälkeen noudat vuokra-auton Biarritzissa ja lähdet kohti autenttista Baskimaata. Baskimaa koostuu seitsemästä Espanjan ja Ranskan puolella sijaitsevasta historiallisesta alueesta. Tärkeimpiä kaupunkeja ovat Espanjassa Bilbao. Baskit kokevatkin olevansa erityisesti baskeja, enemmän kuin ranskalaisia tai espanjalaisia. Baskimaan ruokakulttuuri on monimuotoinen: erilaiset makkarat, kalatuotteet, juustot, jälkiruoat, mausteet… Viinialueista tunnetuin on Irouléguy, joka tuottaa mm. tummia punaviinejä sekä rosé-viinejä. Näillä alueilla kulkee myös maaseutureittisi.

Yhdistä kaupunki- ja maaseutuelämää Ranskassa ja Espanjassa

Baskimaalla majoitut ensiksi Espanjan puolella pienessä kylässä maaseudulla (2 yötä) noin 30 km päässä Bilbaosta. Käväise siis myös Bilbaossa. Vaikka kuinka suunnittelisit retkeilyä lisää, voi tämän hotellin kanssa käydä niin, että jäätkin vain nauttimaan maisemista ja olostasi paikan päällä.  Tämän jälkeen atkat Ranskan puoleiseen Baskimaahan ja kiertelet autenttisissa ranskalaisissa kylissä. Lopuksi majoitut (2 yö puolihoidolla) Ranskan Baskimaan pienkylään yksityiseen perhehotelliin. Matkian päätteksi luovutat autosi Biarritzissa.

Lähtiessäsi Espanjan baskimaalle voit hyvin pysähtyä matkalla Bilbaossa ja käydä Guggenheim-museossa. Matkareittisi sallii hyvin tämän.

Baskimaa on autenttista elämää Ranskassa ja Espanjassa

Matkasi sisältää (7 yötä)
– 3 yön majoitus Biarritzin keskustassa modernissa “hiphotellissa”
– Auton vuokraus Biarritzista sisältäen rajoittamattomat kilometrit
– Kiertelyä Baskimaalla autolla
– 2 yön majoitus Espanjan Baskimaalla koloniaalisessa maaseutuhotellissa
– 2 yön majoitus pienkylässä Ranskan Baskimaalla
– Matkasuunnitelman ja matkamateriaalin toimitus kotiin postitse
– 1 x puolihoitoillallinen Ranskan Baskimaan hotellissa
– Aamiaiset majoituksissa

Hinta alkaen 980 € / hlö

Hinnat edellyttävät kahta matkustajaa samassa huoneessa. Hinnat eivät sisällä lentoja Biarritziin. Hintaan lisätään palvelumaksumme. Huoneet saatavuuden mukaan. Muutokset mahdollisia. Matkaa voi myös pidentää tai lyhentää. Matkan pituutta voi muuttaa tai sen voi yhdistää Pamplemoussen muihin matkoihin.

Maaseutu Ranskan ja Espanjan baskimaalla on vehreätä