Bordeaux city ja viinialueet

Bordeaux tutuksi nähtävyyksineen ja kuuluisine viinialueineen suomalaisen oppaan johdolla. Katso matkaehdotuksemme 3 yön matkasta.

Bordeaux’ssa ehdit tutustumaan Unescon maailmanperintölistalla olevaan,  yli 30 ha kokoiseen yhtenäiseen 1700- ja 1800- lukujen kaupunkiarkkituuriin, mielenkiintoisiin museoihin, Cité du Vin -viinitaloon sekä vierailemaan kaupungin kuuluisassa oopperassa.

Suomeksi opastetuilla päiväretkillä maistellaan viinejä arvostetuilla Saint-Émilionin, Médocin ja Sauternes’n viinialueilla, ja tuoreita ostereita Arcachonin lahdella. Retkillä kulkeminen oppaan autolla. Oppaanne Pekka on matkalla mukana koko ajan, ja ohjelmaa voidaan matkustajien toiveiden mukaan soveltaa.

Lennot ovat vaihdolliset Helsingistä Bordeaux’hon, tai vaihtoehtoisesti lento Pariisiin, mistä TGV-junalla Bordeaux’hon. Majoituksesi on mukavasti keskitason hyvässä hotellissa Bordeaux’n keskustassa, buffet-aamiaisilla.

Matka on suunniteltu 1 – 4 henkilölle. Se on toteutettavissa lokakuu 2021 – tammikuu 2022 välisellä ajalla.

Matkan hinta :
4 hengelle alkaen 1 110 euroa / henkilö. Hinta sisältää  lennot Hki – Bordeaux, 3 yötä kaupunkihotellissa 2hh aamiaisilla, kuljetukset ja opastukset, tilavierailut maisteluineen, ravintolasuosituksia ja halutessanne -varauksia.

Matka sopii hyvin kahdelle pariskunnalle, perheelle, kaveriporukalle tai myös lahjaksi tärkeille läheisille, ystäville ja työtovereille.