Korsikan omatoiminen kävelyreitti

Korsika, meren, vuorten, luonnon ja ulkoilun paratiisi. Korsika on täynnä luonnonrantoja ja saaren halki kulkee yksi ulkoilijoiden kuuluisimmista vaellusreiteistä. Tällä omatoimisella kävelymatkalla tutustut niin sisämaan laaksoihin kuin merenrantamaisemiinkin.

Kävelyreitti Corte / Calvi 7 päivää – 6 yötä

Corten ympäristö sisämaassa on laaksojen ja upeiden maisemien värittämää, kun taas Calvi on rantakaupunki ja patikointireitillä voi ihailla Välimeren aaltoja. Omatoiminen kävelyreitti. Kävelyä on noin 4h päivässä. Normaali kunto ja hieman kokemusta kävelystä vaaditaan. Majoitus hotelleissa Cortessa (3 yötä) ja Calvissa (3 yötä).

Reittiohjelma:

Päivä 1: Saapuminen Corteen
Saapuminen Corten kaupunkiin Korsikan keskiosaan. Kuljetukset mahdollisia Bastiasta, Calvista tai Ajacciosta. Majoittuminen hotelliin ja illallinen.

Päivä 2: Gorges du Tavignano ja luonnonjärvet – 4h kävelyä
Aamiainen. Päivän aikana tutustutaan Corten kaupunkiin, Tavignanon upeisiin kanjonimaisemiin ja kristallinkirkkaisiin luonnoonjärviin. Kävelyä noin 4h. Illallinen.

Päivä 3: Restonica – 4h kävelyä
Aamiainen. Tämän päivän kävelyreitin varrella on yksi Korsikan kauneimmista laaksoista, Restonica. Kirkkaat purot ja järvet sekä GR20-patikointireitin harjanteilta aukeavat näkymät ovat henkeäsalpaavan kauniita. Päivän aikana muutama tarvittava kuljetus kuuluu hintaan. Kävelyä noin 4h. Illallinen.

Päivä 4: Cortesta Calviin junaillen
Aamiainen ja matkatavarat mukaan junaan. Muutamassa tunnissa siirtyminen Cortesta Calviin TGV:llä (train à grendes vibrations!) tai myös rantajunalla kuten sitä paikan päällä kutsutaan. Juna kulkee Ponte Lecciasta suoraan rantaan ja loppumatka Calviin on merimaisemia ja hiekkarantoja. Majoittuminen Calviin ja illallinen.

Päivä 5: Calvi ja rantareitit – 2-4h kävelyä
Aamiainen. Päivän aikana tutustutaan Calvin kaupunkiin. Kävelyreitti kulkee rantareittejä aivan niemenkärkeen La Revellataan saakka. Kävelyä 2-4h reitistä riippuen. Illallinen.

Päivä 6: Notre Dame de la Serra
Aamiainen. Nousu Notre Dame de la Serran kappelille serpentiiniteitä. Korkealta näkee kauas. Kävelyä 2-4h reitistä riippuen. Illallinen.

Päivä 7: Au revoir!
Aamiainen. Matka päättyy.

Kysy tarjousta omille matkapäivillesi!