Lempeän liikunnan hyvinvointimatka 60+ 19.-24.4.2020 by GerTime

Marjis Viktorsin ainutlaatuinen Lempeän Liikunnan 60+ -ikäisille suunnattu ohjelma takaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tällä elämyksellisellä hyvinvointiviikolla 19.-24.4.2020 Etelä-Ranskassa.

Lempeä liikunta tarkoittaa tällä matkalla kiireetöntä, miellyttävää ryhmäliikuntaa, vesivoimistelua, perusvoimistelua, venyttelyjä, tanssia, luontoliikuntaa, rentoutusta. Aamuisin kehoa herätellään kevyellä aamuliikunnalla ja päivän toinen teemallinen liikuntahetki nautiskellaan iltapäivisin päättyen rentoutumiseen. Tavoitteena on huoltaa kehoa ja mieltä monipuolisesti. Liikuntahetket harjoittavat tasapainoa, ryhtiä, hengitystä, niveliä ja lihasvoimaa. Ryhmän pieni koko mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen ohjauksen. Ohjelma on nivelystävällinen, toteutetaan rauhallisessa ilmapiirissä, liikunnasta nauttien sekä paljolti ulkona.

Provencen ja Rivieran maisemat rantaviivoineen, luonnonpuistoineen ja viinipeltoineen tarjoavat kauniit puitteet luontoliikunnalle!

Majoitus on Provencen sisämaassa pienessä le Thoronet’n kylässä. Mukava hostellerie 3* on luonnon lähellä, hotellilla mm. ravintola ja uima-allas.

MARJIS VIKTORS on fysioterapeutti, ikääntivien kuntoutuksen ja vanhustyön asiantuntija sekä Green Care -ohjaaja. Hänellä on pitkä kokemus esimiestyöstä terveydenhuollossa, vanhustyössä sekä  projekteissa. Nykyisin Marjis ohjaa mm. soveltavan liikunnan ikääntyvien ryhmiä ja toimii luennoitsijana sekä Ikäinstituutin kouluttajana. Soveltava liikunta huomioi pitkäaikaissairaudet, toimintakyvyn heikentymisen, ikääntymisen ja sitä sovelletaan kunkin toimintakykyä tulevaksi. Lempeän Liikunnan hyvinvointimatkoja 50+ Marjis on toteuttanut Kroatiaan ja Portugaliin ja nyt lähdetään Etelä-Ranskaan.

Lisätietoja Marjis Viktors, marjis (at) gertime.fi, 045-2628330, www.gertime.fi

Matka sisältää:
– Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Nizza – Helsinki
19APR                              Helsinki – Nizza                  1710 – 1935   AY1603
24APR                              Nizza – Helsinki                  1120 – 1535   AY1602
– Ohjelman mukaiset bussikuljetukset, kuljettajan palvelut
– Majoituksen hotellissa*** 2hh/1hh, 5 yötä aamiaisilla
– Yhden yhteisen ruokailun per päivä (lounas tai illallinen), paitsi paluupäivänä, lisäksi piknik-lounaan luonnonpuistoretkellä
– Kouluttajan palvelut, liikuntaohjelman
– Retkipäivän viinitilavierailun ja maistelut, opastukset ohjelman mukaan
– Provencen kartta ja matkainfo postissa ennen matkaa

Matkan hinta:
1375 € / hlö, majoituksella kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu 265 €. Palvelumaksu 12 € / hlö. Mukaan mahtuu 16 osallistujaa.
Grassen ja Cannesin lisäretki 125 € / hlö, min 10 osallistujaa.

TARKEMPI MATKAOHJELMA TÄSSÄ.

Matkaehdot ja lisätietoja toimistostamme Pamplemousse Oy, puh. 09-4551121 TAI matkat (at) pamplemousse.fi.