Lifestyle- ja sisustusmatka Hanna Sumarin kanssa Espanjaan 8. -11.3.2017

Lifestyle-matka Espanjaan marokkolaisin vivahtein. Matkan vetäjänä on aurinkoinen ja maailman positiivisin Hanna Sumari. Matkalla pääset kokemaan, mitä on sisustamisen kauneus, kun mukana on marokkolaista tyyliä pohjoismaiseen makuun. Matka on suunniteltu yhdessä Hanna Sumarin ja sisustuksen nettikaupan Zoco Homen kanssa kauneutta arvostavalle suomalaiselle kuluttajalle. Neljän päivän ja kolmen yön tiukkaohjelmainen matka. Halutessasi voit ottaa matkaan tietenkin omia lisäpäiviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hanna Sumari

Matkalla tutustut andalusialaiseen elämään tänään ja siihen mitä se oli maurien aikaan. Andalusia on melkoinen vastakohtien maa myös nykypäivänä; turismin takana on aitoa elämää, estetiikkaa ja hyvinvointia. Kuulet sisustamisesta,  tutustut luksuselämään Marbellassa ja pääset ensimmäisten joukossa paikan päälle Zocohomen uuteen liikkeeseen.
Matkalle on rajoitettu osallistujamäärä. Matka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom. Olemme muuttaneet matkan pituutta aiemmasta ja antaneet vapauden valita itse lennot Malagaaan. Näin voit halutessasi myös tehdä pidemmän matkan kuin Hanna vetämä kokonaisuus. Lifestyle-matkan kokonaisuus sisältää siis Espanjassa olevat maapalvelut.

KESKIVIIKKO 8.3.2017 –  TERVETULOA ANDALUSIAAN NAISTENPÄIVÄNÄ!

Sinulle on varattu asuminen La Fonda hotellissa. Voit tulla hotellille illalla ja asettua aloillesi, jos olet tullut jo aiemmin Malagan alueelle.  Jos taas käytät Norwegianin kello 20.10 lentoa kohti Malagaa (23.55 saapuminen Malagan lentokentälle) on meillä  yhteiskuljetus hotelliimme. Majoittuminen huoneisiin.

La Fonda hotel 4****
C/ Santo Domingo de Guzmán 7
29639 Benalmádena Pueblo
HOTELLIN TIEDOT

TORSTAI 9.3.2017  PÄIVÄ ZOCO HOMEN KOTONA JA KÄYNTI UUDESSA LIIKKEESSÄ
Nautimme yhteisen aamiaisen rauhassa hotellilla ja lähdemme aamupäivällä kohti Zoco Homen uutta showroomia. Sen jälkeen lähdemme Zoco Homen omistajan Johanna Weckströmin kotiin viettämään erityistä päivää. Pääsemme mukaan näkemään ja vähän kokkailemaan miten marokkolainen ruoka syntyy.  Keittiö on tänä päivänä kielien sulatusuuni, sillä kokkimme puhuu sujuvaa arabiaa ja ranskaa.  Maku puhukoon puolestaan. Hanna lisää varmasti marokkolaiseen ruokaan oman mausteensa tai ainakin kysymyksensä.  Täältä kannattaa itselleen tallentaa vinkit mukaan.

Hanna Sumari kertoo päivän aikana, mikä on marokkolaisen sisustustyylin salaisuus ja miksi se sopii hyvin myös suomalaiseen kotiin. Koska sana on vapaa voit esittää omia kysymyksiäsi niin Johannalle kuin Hannallekin. Päivän aikana jää myös aikaa mukavaan seurustelemiseen. Miten marokkolainen tyyli näkyy Espanjassa ja Suomessa? Illalla maistelemme vielä marokkolaisia ruokia. Liikumme yksityisillä kuljetuksilla Johannan kodin ja Benalmadenan väliä ja illalla palaamme takaisin hotellimme.

Zico Home keittiöPERJANTAI 10.3.2017  – RETKIPÄIVÄ LUKSUKSEN JA HISTORIAN MARBELLAAN
Nautimme yhteisen aamiaisen hotellilla ja lähdemme Hannan kanssa kohti Marbellaa ja sen vanhaa kaupunkia, jossa voit edelleen aistia Pohjois-Afrikan vaikutuksen Espanjan historiassa. Samalla näemme ylellisiä asuinalueita Aurinkorannikolla. Sinulle jää myös omaa aikaa kulkea kujilla ja katsella kaupunkia.

Syömme lounaan Marbellan vanhassa kaupungissa. Orgaaniset ruoka-aineet, slow food, isoäidin keittiö ja lähiruoka ovat Espanjassa kaikki suuria hittejä ruokakulttuurissa. Ehdimme matkalla puhua paljon myös ruoasta ja hyvinvoinnista.

Iltapäivällä pääsemme vierailemaan jälleen uuteen kotiin ja kuulemme siitä, miten ja miksi suomalaiset ovat ihastuneita alueen asuntotarjontaan. Oletko joskus miettinyt millaista olisi asua kokonaan ulkomailla ja millaisen kodin silloin haluaisit? Vierailemme Marbellassa suomalaiskodissa paikallisen asunnonvälittäjän luona.

Kierrämme myös Marbellan rantabulevardilla Puerto Banuksen satamassa. Täällä voit nähdä ehkä osan Euroopan suurimmista loistoveneistä ja shoppailla ylihintaan rantakaduilla. Syömme illallisen Marbellan huvivenesatamassa ja illaksi palaamme takaisin hotellille.

Marokkoloinen ruoka ja tahini

LAUANTAI 11.3.2017- ADIOS ANDALUSIA JA PALUU SUOMEEN
Aamiainen hotellilla ja yhteisen ohjelman päätös.Norwegianin lennolla kotiin palaaville on yhteiskuljetus lentokentälle hotellistamme.

Ohjelman muutokset mahdollisia.

Matkan hinta:  995 € jaetussa 2h
– Yhden hengen huoneen lisä 190 €
– Pamplemoussen palvelupalkkio 24 €
Ilmoitathan jos sinulla on huonetoveri, jonka kanssa haluat asua.

Matkan hinta ei sisällä lentoja Malagaan. Näin voit itse valita ja varata lentosi tähän kun olet saanut vahvistuksen kokonaisuuden toteutumisesta. Jotta matka toteutetaan tulee siinä olla vähintään 12 osallistujaa. Malagaan voit lentää suorilla lennoilla joko Norwegianilla tai Finnairilla.

Katso lisää Zoco Homesta.

Kuljetukset lentokentältä hotellille ovat lennoilta
Helsinki – Malaga – Helsinki Norwegian
8.3.2017  Helsinki – Malaga      20.10 – 23.55
11.3.2017  Malaga – Helsinki     11.05 -16.50

Halutessasi voit lisätä matkaan päiviä ja oleskelua alueella. Kysy näistä lisää Pamplemoussen toimistosta. Olemme jokaiseen kiinnostuneeseen erikseen vielä yhteydessä, joten täytä rohkeasti ilmoittautumisesi mukaan ja siitä oletkin melkein jo matkalla.