Loire Saumurin Viinifestivaalit 2019

Lähde Saumurin pienkaupunkiin maistelemaan viinejä ja tutustumaan syyskuun ensimmäisen viikonlopun viinifestivaalin päätapahtumaan. Matkassa valmiiksi ohjelmaa viinin parissa mutta myös omaa vapaa-aikaa. Kyseessä on omatoimimatka, joka sisältää ennakkoon varattua ohjelmaa. Tapahtumia on läpi kesän kesäkuustä syyskuuhun asti. Vuoden 2019 päivät varmistuvat myöhemmin, jos olet kiinnostunut lähtemään Loiren Saumur viinifestivaaleille laita siitä Pamplemousseen hyvissä ajoin viestiä. 

Viininpoimija Loiressa

Viinipäivät Saumurissä erikoisohjelmalla
– Saapuminen Pariisin kautta Saumuriin. Iltapäivällä ja illalla Saumurissa viinitori sekä kokkien kilpailua. Ruokatori. Maistelulasilliset torilla maksat paikan päällä (5 € / lasi).
–  Aikaa tutustua Saumurin viehättävään pienkaupunkiin.
–  Vierailu viinitilalle. Paikan päälle matkustat Saumurista hevosvankkurikyydillä Saumur Champignyhyn. Tutustumista tilaan, kauniita maisemia ja viinimaistiaisia.
–  Tasting Saumurin suuret valkoiset viinit bistrotyyliin. Paikalla viininviljelijöitä.
– Tasting Saumurin ensimmäiset 2016 rosét keskustan kattoterassilla keskellä Saumurin kaupunkia.

Hevosvankkurilla tilalle

Majoitus (5 yötä):
Keskustahotelli, Saumur 3***
Majoitus kahden hengen huoneessa. Aaamiaiset sisältyvät hintaan.

Matkan hinta: alk. 625 € / hlö

Matka sisältää valmiiksi junaliput Pariisin ja Saumurin välillä sekä varaukset ohjelmiin. Haluatessasi voidaan ohjelmaa myös lisätä. Matka ei sisällä lentoja ja edellyttää vähintään 2 matkustajaa yhdessä. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio 24 € / hlö.

Halutessasi voit pidentää tai lyhentää matkaa. Mahdollista myös lisätä oleskelu Pariisissa tai muualla Ranskassa matkan yhteyteen. Kysy lisätietoja matkatoimistoltamme.