Yritystiedot Pamplemousse

Kun haluat meiltä matkasuunnittelua ja tarjouksen laita viesti matkat(a)pamplemousse.fi tai soita 09 – 4551121. Voit muotoilla pyyntösi vapaasti, otamme sinuun sitten yhteyttä.

Pamplemousse oy on suomalainen (espoolainen) asiantuntijayritys, joka palvelee monipuolisesti sekä yritysasiakkaita että yksityismatkustajia. Pamplemousse oy on vastuullinen matkanjärjestäjä ja sillä on toiminnastaan vakuus Suomessa, Kilpailu- ja kuluttajavirastossa (KKV). Pamplemousse on  Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen.

Pamplemousse kuuluu Bisnoden antamaan Dun & Bradstreetin pienimpään riskiluokkaan (1/4). Vaatimuksena alimpaan luokkaan pääsemiselle on mm. positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen. Pamplemousse kuuluu myös Bisnoden korkeimpaan AAA-luokkaan (2,6% suomalaisyrityksistä). Vaatimuksena on keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, postiivinen tausta ja maksukäyttäyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Pamplemoussella on lisäksi Asiakastiedon Suomen vahvimmat AA -merkintä.

Tarinamme
Aitous ja paikalliseen elämään tutustuminen ovat avainsanoja, jonka ympärille matkat rakennetaan, oli kyseessä yksin matkustavan, pariskunnan, perheen tai isomman ryhmän matka. Asiakkaiden pyynnöstä olemme lisänneet palvelujamme erityisesti Italiaan Ranskan ohella. Matkailun tulee olla nautittavaa, helppoa, luotettavaa ja laadukasta oman kukkaron mukaan.

Avoin ja vastuullinen yrityskulttuuri
Pyrimme pitämään tuotteemme yksilöllisinä ja matkustajaa arvostavina. Olemme mieltäneet yrityksemme arvoihin avoimuuden, rentouden ja vastuullisuuden. Arvoihimme kuuluu myös luovuus ja innovaativuus matkailussa. Toisinaan matkakokonaisuus voikin olla lähempänä event managementiä, kuin perinteistä matkanjärjestelyä. Pyrkimyksemme on jatkuvasti syventää erikoisosaamistamme. Tästä osaamisesta haluamme myös asiakkaiden pääsevän osalliseksi.

Paikallisuus
Käytämme matkoillamme mieluiten paikallisia yrityksiä ja majoittajia. Tämä mahdollistaa entistä henkilökohtaisemman ja ikimuistettavamman palvelun ja kokemuksen. Haluamme toiminnallamme tukea paikallista yrittäjyyttä ja tuoda aitoa paikallista kontaktia lähemmäksi asiakkaitamme. Meet the local on ollut meille itsestäänselvyys jo vuodesta 2004 alkaen.

Helena (Henni) Lieto-Pihlajaoja, FM, yrityksen perustaja
Pamplemoussen perustaja Henni on boheemi frankofiili. Innokas alppinisti tuntee Ranskan Alpit sekä Provencen maaseudun paremmin kuin omat taskunsa. Kädet useimmiten mukana joka taikinassa. Henni on helsinkiläistynyt espoolainen ja ajelee mielellään punaisella vespalla. Turussa opiskellut mutta kotipaikkoja ovat olleet myös Chamonix, Marseille ja Pariisi. Asuu nykyään osan vuodesta Kainuussa. Toiminut Ranskan valtion matkailustrategian Advisory Board -ryhmän neuvonantajana Suomesta. Saanut Ranskan valtion ritariarvon 2014.

Heidi Kilpiä, matkailurestonomi, FM, omistaja ja toimitusjohtaja
Heidi on Ranskan tutkimusmatkailija, ja aina kartalla missä mennäänkin. Upeaksi viritetty muisti niin nimissä kuin numeroissa. Lempikaupunki Angers Loiren laaksossa. Ryhmämatkojen hoitaminen on Heidin La Specialité, mutta hallitsee siinä sivussa myös kaiken muun. Aina iloinen ja taitava, ainutlaatuisia matkakokonaisuuksia luova luottohenkilö. Aamupala mieluiten à la francaise, croissant voilla ja hillolla.

Daniela Smeds, yo-merkonomi
Danne tietää kaiken, mikä Pamplemoussen matkoilla tapahtuu pyöränsatulan selässä tai vaelluskengät jalassa. Juuriltaan Danne on ranskalais-suomalainen, kotikielenä ruotsi.  Valitse siis vapaasti kielesi kun Dannen kanssa juttelet. Supertietoa Alsacesta, muttä kysy Dannen vinkit myös Normandian kierrokselle tai samppanjatiloille.

Palvelemme Ranskan erikoistuotteillamme muita suomalaisia matkanjärjestäjiä. Jos vastuullisena matkanjärjestäjänä haluat jonkun tai joitain tuotteistamme myyntiin, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä toimistoomme. Olemme lisänneet valikoimaamme myös paljon Italian tuotteita.

Pamplemousse oy
Puhurinpolku 1 B, 02120 Espoo
Puh. 09 – 455 11 21 ja 050-5316341
Email: matkat(at)pamplemousse.fi
Y-tunnus: 1904489-8
Rekisteröintitunnus Kilpailu- ja kuluttajavirastossa 4796/04/Mj
Alv rek.