Musikaalimatka NEW YORK pienryhmä Marco Bjurströmin kanssa 11. – 18.10.2020

Viikko New Yorkissa, musikaaleja ja kaupunkiin tutustuen. Matkaan on valmiiksi sisällytetty kolme musikaalia/teatteriesitystä , mutta sinulle jää myös omaa aikaa New Yorkissa. Matka on nyt räätälöity pienryhmälle Marco Bjurströmin vetämänä.

Matka tehdään yhteistyössä StepUpin kanssa. NYCin matkan isäntänä Marco Bjurström, jolle NYC merkitsee niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin paljon. Marco tietää lähes kaiken musikaalien maailmasta. Päivien aikana kuulet jälleen niin taustatietoa kuin mielipiteitä musikaaleista vuosikymmenien ajalta. Voit uppoutua vain nauttimaan. Lisätietoa Marcosta näet Step Upin sivuilta Marco Bjurström.

Suorat reittilennot Helsinki – New York – Helsinki Finnairilla
su 11.10. 20 kello 12.45 – 14.40
la 17.10.20  kello 19.05 – > Helsinkiin saapuminen su 18.10.20 kello 10.10

Hotelli  INNside New York NoMad 4**** Laadukas ja moderni hotelli Chelsea/Nomad alueella. Tilavat nykyaikaiset huoneet. Hotellimajoituksemme sisältää aamiaiset hotellissa ja olemme maksaneet puolestasi myös portier-maksut.   Osoite: 132 west 27th street, between Sixth and Seventh Avenue,  New York
Katso hotellin tietoja lisää 

Matkan hinta ohjelman sisältäen 3980 € / hlö jaetussa 2 hengen huoneessa
1 hengen huoneen lisä 948 € 
pamplemoussen palvelupalkkio 24 e

Matkaan on valittu HADESTOWN musikaali ja uskomaton COMPANY XIV spektaakkeli. Kolmas New Yorkin esitys valitaan mukaan myöhemmin, eli se on YLLÄTYSMUSIKAALI.

Musikaalien lisäksi näet New Yorkia monipuolisesti: ohjelmassa valmiiksi Manhattania kiertävä veneajelu, jossa kuulet Marcon tarinaa yhdestä maailman upeimmasta kaupungista, NYC kävelyretki Hudson Yardsilla ja mieletön spiraali “portaikko” Vessel paikallisen oppaan kanssa. New Yorkissa aukeaa 2020 myös uusi upea uusi “taivastasanne” Edge, johon pääset tällä matkalla käymään.

Ryhmällä on yksityiset lentokenttäkyyditykset, mutta lisäksi matkaan kuuluu tänä vuonna myös kaikille jo valmiiksi metrolippu ennakkoon hankittuna.

 

Matka sisältää jo valmiiksi

 • Finnairin edestakaiset suorat lennot New Yorkiin ja matkalaukun ruumaan
 • Marco Bjurström asiantuntevat matkaisännöinti ja luennot musikaaleista koko matkan ajan
 • Majoituksen (2hh) laadukkaassa hotellissa
 • Valmiiksi hankitut näytösliput 3 näytökseen
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset tälle ryhmälle
 • Tuloillan illallisen
 • New York Hudson Yards Tour  englanninkielisen oppaan vetämänä ja käynti Vesselissä
 • Edge Observation desk -visiitti
 • Veneajelun Manhattanin edessä
 • Hotellin portierin maksut
 • Valmiiksi hankitut metroliput New Yorkiin koko ajaksi
 • Muuta mukavaa ohjelmaa isäntänne kanssa.

Tapaaminen  lentokentällä Helsingissä ja lento samaa matkaa Marcon kanssa NYCiin. Kaiken virallisen ohjelman ulkopuolella saatat kokea vaikka aamukävelyä Manhattanilla, Marcon suosikkikahviloita, Central Stationia, 9/11 muistomerkkiä ja kaikkia Marcon omia lempipaikkoja NYCissä. Viekö askel Brooklyn Breweriin vai USAn hampurilaisille– bigger and even bigger? Vai lähtisitkö ehkä tanssimaan Alvin Aileyn studiolle kaiken ohjelman lisäksi?

KATSO TARKEMPI OHJELMA, HINNAT JA MAKSUEHDOT NEW YORK MARCON KANSSA 2020

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Vastaavanlainen matka on tehty eri musikaaleilla aiemmin ja sen palaute oli kaikilta osin kiittävää:
– Aivan uskomattoman hieno matka. Kaikki kuljetus, musikaalit, hotelli, hotellin sijainti, opastus, matkanjohtaja, ravintolat … erinomaista ja laadukasta. Ryhmäkoko pieni, todella hyvä asia.
– Oli hienoa, kun meillä oli oma kuljetus ja hotellilla meille oli suoraan valmiiksi huoneiden avaimet kirjekuorissa valmiina, ei tarvinnut mitään jonotusta tai lappujen kirjoittelua hotellin respassa. Marco on aivan huippuopas! Hän piti hienosti huolta koko porukasta ja näytti ja opasti meitä enemmän kuin ohjelmassa luvattiinkaan.