Musikaalimatka NEW YORK pienryhmä Marco Bjurströmin kanssa 13. – 20.10.2019

Viikko New Yorkissa, musikaaleja ja kaupunkiin tutustuen. Matkaan on valmiiksi sisällytetty kaksi musikaalia, mutta sinulle jää myös omaa aikaa New Yorkissa. Matka on nyt räätälöity pienryhmälle Marco Bjurströmin vetämänä. Matka on selkeästi aiempaa matkaamme pidempi.

Matka tehdään yhteistyössä StepUpin kanssa. NYCin matkan isäntänä Marco Bjurström, jolle NYC merkitsee niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin paljon. New York lukeutuu Marcon supersuosikkikaupunkeihin. Lisäksi Marco tietää melkein kaiken musikaalien maailmasta ja niiden rakentamisesta. Haluatko kuulla lisää?

Vastaavanlainen matka on tehty eri musikaaleilla 2018 syksyllä ja sen palaute räjäytti kaikkien palautteiden potin.
– Aivan uskomattoman hieno matka. Kaikki kuljetus, musikaalit, hotelli, hotellin sijainti, opastus, matkanjohtaja, ravintolat … erinomaista ja laadukasta. Ryhmäkoko pieni, todella hyvä asia.
– Oli hienoa, kun meillä oli oma kuljetus ja hotellilla meille oli suoraan valmiiksi huoneiden avaimet kirjekuorissa valmiina, ei tarvinnut mitään jonotusta tai lappujen kirjoittelua hotellin respassa. Marco on aivan huippuopas! Hän piti hienosti huolta koko porukasta ja näytti ja opasti meitä enemmän kuin ohjelmassa luvattiinkaan.
– Hotellissa oli erinomaisen hyvät huoneet. Tosi hyvät sängyt ja paras suihku mitä olen Amerikan matkoilla ikinä käyttänyt. Palvelu ja huonesiivous yms olivat hyvät. Hotellin viinitunti oli kiva bonus ja sopi hyvin musikaali-infoihin. Ihanaa oli myös, että meillä oli niin pieni ryhmä, sehän oli ihan ylellisyyttä!

2019 päivien aikana kuulet jälleen niin taustatietoa kuin mielipiteitä musikaaleista vuosikymmenien ajalta. Voit täysillä uppoutua vain nauttimaan. Matkalla sinulle myös paljastuu mitkä ovat Marcon lempiravintoloita ja kahviloita NYCissä. Lisätietoa Marcosta näet Step Upin sivuilta Marco Bjurström.

Marco Bjurström mukana High Line -kävelyllä New York . Kuva Jukka Rantanen

Matka sisältää jo valmiiksi

 • Finnairin edestakaiset suorat lennot New Yorkiin ja matkalaukun ruumaan
 • Marco Bjurström asiantuntevat matkaisännöinti ja luennot musikaaleista
 • Majoituksen erittäin laadukkaassa Muse hotellissa
 • Valmiiksi hankitut musikaaliliput 2 näytökseen
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
 • New York -kävelykierroksen englanninkielisen oppaan kanssa
 • Tuloillan illallisen
 • Veneajelun Manhattanin edessä
 • Hotellin portierin maksut
 • Hotellin oma ilmainen viinitunti päivittäin sekä hotellin kuntosali
 • Muuta mukavaa ohjelmaa isäntänne kanssa.

Suorat reittilennot Helsinki – New York – Helsinki Finnairilla
su 13.10.19 kello 12.30 – 14.25
su 20.10.19  kello 19.05 – > Helsinkiin saapuminen ma 21.10.19 kello 10.10

Hotelli  The Muse 4****
130 west 46th street, New York
Katso Muse hotellin tietoja lisää
Luultavasti tätä paremmalla paikalla et voi NYCissä asua. Musikaalimatkalaisen unelmasijainnin lisäksi voit nauttia hotellin hyvästä palvelusta kuten joogamatosta huoneessasi, luxus-kylpytuotteista, omasta kuntosalista tai iltapäivän viinitunnista hotellin baarissa. Nämä kaikki kuuluvat matkaasi valmiiksi tässä hotellissa. Ehkä et malta lähteä kaupungille ollenkaan….

LATAA TÄSTÄ MUSIKAALIMATKAN 2019 ESITE

Musikaaleiksi (2 eri musikaalia) matkaan on valittu TOOTSIE sekä  MOULIN ROUGE.  Tarinat ovat tunnettuja, mutta toteutus on varmasti jotain häkellyttävää ja aivan uutta.  Matkan hinta ohjelman sisältäen 4458 € / hlö jaetussa 2 hengen huoneessa

Moulin rouge musikaali New York

 

Tapaaminen  lentokentällä Helsingissä ja lento samaa matkaa Marcon kanssa NYCiin. Tästä matka alkaa. Yksityinen bussikuljetus hotellille. Illalla syömme yhdessä hotellin läheisessä ravintolassa. Tällä matkalla kaiken virallisen ohjelman ulkopuolella saatat kokea vaikka aamukävelyä Manhattanilla, Marcon suosikkikahviloita, Central Stationia, 9/11 muistomerkkiä ja Marcon omia lempipaikkoja NYCissä. Hyvät jazz-klubit ovat kuuluisia! Burleskia! Vai viekö askel Brooklyn Breweriin vai USAn hampurilaisille– bigger and even bigger?

Viikon matkan aikana on ohjelmassa valmiiksi Manhattania kiertävälle veneajelu, jossa varmasti kuulet Marcon tarinaa luultavasti maailman upeimmasta kaupungista sekä NYC kävelyretki vihreällä Highlinella paikallisen opastamana. Tootsie musikaali New York

 

New York ylhäältä nähtynä. Musikaalimatka 2018, kuva Jukka Rantanen