Rakennamme ryhmäsi Ranskaan

Ensimmäinen lomapäivä, pastellityö Pertti PihlajaojaOnko sinulla työporukka, avainasiakkaita tai kaveriseurue lähdössä matkaan?  Vai kuulutko  yhdistykseen joko haluaisi toteuttaa yhteisen matkan? Olisiko yrityksesi ajankohtaista tehdä kannustematka?

Rakennamme matkan toiveidenne mukaan. Olemme yli 15 vuotta tehneet matkatöitä Ranskan kanssa. Sinä et maksa mitään ylimääräistä tästä ammattitaidosta jota meille on vuosien varrella kerääntynyt.

Matkoillamme ryhmälle majoitus voi olla yhteinen huvila, hotelli tai linna.  Myös oma alppichalet tai viinitila saattaa sopia. Toisinaan olemme varanneet myös kokonaisen pienhotellin ainoastaan  ryhmämme käyttöön. Joka tapauksessa hoidamme asiat niin, että halutesasi sinun ryhmäsi on helppo jutella yrityksen sisäisistä asioista ilman ylimääräisiä korvia.

Lähes kaikki sivuilla esillä olevat matkamme ovat toteutettavissa myös ryhmille. Pienryhmäksi katsomme 8 henkeä, normaaliksi ryhmäksi 10-40 henkeä ja isoksi ryhmäksi yli 40 henkeä. Yritysten ja yhdistysten tai seurojen tapahtumamatkoille voi helposti osallistua yli 100 henkilöä.

YRITYSMATKAT

YHDISTYKSET, SEURAT JA MUUT OMAT RYHMÄT

LEIRIKOULUT

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN