Ryhmät Ranska

Ensimmäinen lomapäivä, pastellityö Pertti PihlajaojaOnko sinulla työporukka, avainasiakkaita, kaveriseurue tai kuulutko johonkin yhdistykseen, ja haluatte matkustaa yhdessä? Kerro meille mitä haluat ja toteutamme sen.

Oli kyseessä yrityksen tai yhdistyksen seminaari-, kannuste-, opinto- tai vapaa-ajan matka Ranskaan, Pamplemousse on yhteistyökumppanisi.

Palvelemme myös vapaa-ajan ryhmiä eli voit kerätä ryhmän valmiiksi. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua mukaan valmiisiin opastettuihin ryhmämatkoihimme.

Autamme myös muita matkatoimistoja ryhmien rakentamisessa ja järjestämme nuorille leirikouluja.

Rakennamme matkanne toiveidenne mukaan – pienintä yksityiskohtaa myöten. Pamplemoussen paikallistuntemus ja ammattimaisuus matkojen järjestämisessä varmistavat onnistuneen ja elämyksellisen matkan.

Ryhmälle varaamme sopivan majoituksen. Se voi olla yhteinen huvila, hotelli, linna tai ehkä alppichalet tai viinitila. Toisinaan olemme varanneet myös kokonaisen pienhotellin ainoastaan oman ryhmän käyttöön. Hoidamme niin, että sinun ryhmäsi on esimerkiks helppo jutella yrityksen sisäisistä asioista ilman ylimääräisiä korvia.

Lähes kaikki sivuilla esillä olevat matkamme ovat toteutettavissa myös ryhmille. Pienryhmäksi katsomme 8 henkeä, normaaliksi ryhmäksi 10-40 henkeä ja isoksi ryhmäksi yli 40 hengen porukat. Yritysten ja yhdistysten tai seurojen tapahtumamatkoille voi helposti osallistua yli 100 henkilöä.

YRITYSMATKAT

YHDISTYKSET, SEURAT JA MUUT OMAT RYHMÄT

LEIRIKOULUT

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN