Lempeän liikunnan hyvinvointimatka 60+ 3.-9.10.2020 by GerTime

Marjis Viktorsin ainutlaatuinen Lempeän Liikunnan 60+ ohjelma takaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tällä elämyksellisellä hyvinvointiviikolla Italiassa, Garda-järven maisemissa 3.-9.10.2020. Benvenuti!

Lempeä liikunta tarkoittaa tällä matkalla kiireetöntä ryhmäliikuntaa: perusvoimistelua, vesivoimistelua, venyttelyjä, kuntosaliharjoittelua, tanssahtelua, luontoliikuntaa, kävelyä ja rentoutusta. Tavoitteena on huoltaa kehoa ja mieltä monipuolisesti. Liikuntahetket harjoittavat tasapainoa, ryhtiä, hengitystä, niveliä ja lihasvoimaa. Ryhmän pieni koko mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen ohjauksen. Ohjelma on nivelystävällinen, toteutetaan rauhallisessa ilmapiirissä, liikunnasta nauttien sekä paljolti ulkona. Aamuisin kehoa herätellään kevyellä aamuliikunnalla ja päivän toinen teemallinen liikuntahetki nautiskellaan iltapäivisin.

MARJIS VIKTORS on fysioterapeutti, ikääntivien kuntoutuksen ja vanhustyön asiantuntija sekä Green Care -ohjaaja. Hänellä on pitkä kokemus esimiestyöstä terveydenhuollossa, vanhustyössä sekä projekteissa. Nykyisin Marjis ohjaa mm. soveltavan liikunnan ikääntyvien ryhmiä ja toimii luennoitsijana sekä Ikäinstituutin kouluttajana. Soveltava liikunta huomioi pitkäaikaissairaudet, toimintakyvyn heikentymisen, ikääntymisen ja sitä sovelletaan kunkin toimintakykyä tulevaksi. Lempeän Liikunnan hyvinvointimatkoja Marjis on toteuttanut Kroatiaan, Portugaliin, Ranskaan ja nyt lähdetään Italiaan.

Majoitus on Club Hotel Olivissa, Malcesinessa. Hotelli perustettiin jo 1950-luvulla, ja omistajuus kulkee jo kolmannessa polvessa. Malcesinen kylän keskustaan 2km. Hotellilla yksityinen laituri, 9 tenniskenttää (8 massaa), lämmitetty uima-allas, poreallas, ravintola, baari. Sauna, kuntosali, solarium. Kävelyreittejä rantaa pitkin heti hotellilta. Hyvät vesiurheilumahdollisuudet. Monte Baldon vuorelle (1765m) pääse Malcesinesta köysiradalla.

Matkan hinta sisältää:
– Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Milano – Helsinki,
– Ohjelman mukaiset bussikuljetukset, kuljettajan palvelut
– Majoituksen hotellissa***+ 2hh/1hh, 6 yötä aamiaisilla
– 6 x illallinen, 2 x lounas (Riva del Garda ja viinitila)
– Fysioterapeutti-kouluttajan palvelut, liikuntaohjelman
– Ohjelmassa mainitut retket ja pääsyliput, opastukset
– Gardan alueen kartta ja matkainfo postissa ennen matkaa

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Matkan hinta 1485 € / hlö, majoituksella kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu 315 €. Palvelumaksu 12 € / hlö.
Lisäretki Veronaan 135 € / hlö (vähintään 10 osallistujaa).

TARKEMPI MATKAOHJELMA TÄSSÄ.

Lisätietoja ja varaukset:
Marjis Viktors, marjis (at) gertime.fi, 045-2628330, www.gertime.fi
Matkatoimisto Pamplemousse Oy / Heidi Kilpiä, puh 09-4551121, matkat (at) pamplemousse.fi