Lempeän liikunnan hyvinvointimatka 60+ Provenceen 26.9 – 1.10.2021 by GerTime

Marjis Viktorsin ainutlaatuinen Lempeän Liikunnan 60+ -ikäisille suunnattu ohjelma takaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tällä elämyksellisellä hyvinvointiviikolla 26.9 – 1.10.2021 Etelä-Ranskassa.

Lempeä liikunta tarkoittaa tällä matkalla kiireetöntä, miellyttävää ryhmäliikuntaa, vesivoimistelua, perusvoimistelua, venyttelyjä, tanssia, luontoliikuntaa, rentoutusta. Aamuisin kehoa herätellään kevyellä aamuliikunnalla ja päivän toinen teemallinen liikuntahetki nautiskellaan iltapäivisin päättyen rentoutumiseen. Tavoitteena on huoltaa kehoa ja mieltä monipuolisesti. Liikuntahetket harjoittavat tasapainoa, ryhtiä, hengitystä, niveliä ja lihasvoimaa. Ryhmän pieni koko mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen ohjauksen. Ohjelma on nivelystävällinen, toteutetaan rauhallisessa ilmapiirissä, liikunnasta nauttien sekä paljolti ulkona.

Provencen ja Rivieran maisemat rantaviivoineen, luonnonpuistoineen ja viinipeltoineen tarjoavat kauniit puitteet luontoliikunnalle!

Majoitus on Provencen sisämaassa noin tunnin matkan päässä Nizzasta. Tasokas resort 4* on luonnon lähellä, hotellilla spa. uima-altaat, golf-kenttä, patikointireittejä, ravintola.

MARJIS VIKTORS on fysioterapeutti, ikääntivien kuntoutuksen ja vanhustyön asiantuntija sekä Green Care -ohjaaja. Hänellä on pitkä kokemus esimiestyöstä terveydenhuollossa, vanhustyössä sekä  projekteissa. Nykyisin Marjis ohjaa mm. soveltavan liikunnan ikääntyvien ryhmiä ja toimii luennoitsijana sekä Ikäinstituutin kouluttajana. Soveltava liikunta huomioi pitkäaikaissairaudet, toimintakyvyn heikentymisen, ikääntymisen ja sitä sovelletaan kunkin toimintakykyä tulevaksi. Lempeän Liikunnan hyvinvointimatkoja 50+ Marjis on toteuttanut Kroatiaan ja Portugaliin ja nyt lähdetään Etelä-Ranskaan.

Lisätietoja Marjis Viktors, marjis (at) gertime.fi, 045-2628330, www.gertime.fi

Matka sisältää:
– Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Nizza – Helsinki
26SEP                              Helsinki – Nizza                  1710 – 1935   AY1603
01OCT                              Nizza – Helsinki                  1120 – 1535   AY1602
– Ohjelman mukaiset bussikuljetukset, kuljettajan palvelut
– Majoituksen hotellissa**** 2hh/1hh, 5 yötä
– Puolihoidon (aamiaiset ja illalliset)
– Kouluttajan palvelut, liikuntaohjelman
– Suomalaisen ranskaa puhuvan oppaan mukana matkalla
– Retkipäivän rannalle ja viinitilalle, maistelut, sekä retkipäivä Fragonardin parfymeriaan
– Provencen kartta ja matkainfo postissa ennen matkaa

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Matkan hinta:
1895€ / hlö, majoituksella kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu 455 €. Palvelumaksu 12 € / hlö. Mukaan mahtuu 16 osallistujaa.

MATKAOHJELMA: Lempeän Liikunnan matka Provenceen 2021.

Matkaehdot ja lisätietoja toimistostamme Pamplemousse Oy, puh. 09-4551121 TAI matkat (at) pamplemousse.fi.