Naisten matka Samppanjaan 23.-25.10.2020

Lyhyt ja intensiivinen pienen ryhmän matka Samppanjaan. Tutustumista alueen kulttuuriin ja samppanjaan,

Hautvillers’sta samppanja on saanut alkunsa.

ja ei unohdeta maistiaisia! Matkan ajankohta 23.-25.10.2020 (pe-su).

Matkalle on annettu leikillinen nimi: Naisten Champagne – Champagne aux femmes. Emme kuitenkaan jätä miehiä matkasta pois, mutta olemme valinneet mukaan muun muassa perhetiloja, joissa naisilla on selkeä rooli myös kuplivan juoman valmistuksessa. Matkalla on mukana Pamplemoussesta matkanjohtaja. Matka sopii parhaiten yleisesti Ranskasta ja ranskalaisesta kulttuurista sekä samppanjasta pitäville.

Matkaohjelma lyhyesti:

Perjantaina 23.10.2020 lähtö Pariisiin Finnairin lennolla klo 0925 – 1130. Vastassa yksityinen bussi ja lähtö ensimmäiseen käyntikohteeseen. Tila on viidennessä sukupolvessa naisten tila Hautvillers’n kylässä, mistä samppanjanvalmistus aikoinaan sai alkunsakin. Syömme siellä lounaan. Kauniita maisemia ja tutustumista alueeseen. Majoittuminen hotelliin Epernayhyn. Yhteinen illallinen.

Lauantaina 24.10.2020 aamulla käydään pienellä samppanjantuottajalla ja tutustutaan opastetusti Reimsin katedraaliin. Reimsissä omatoimista vapaa-aikaa vaikkapa ostoksiin, vapaa ja omakustanteinen lounas myös. Ennen paluuta Epernayhyn käynti vielä isossa samppanjatalossa (esim. Taittinger). Ilta vapaa Epernayssa.

Sunnuntaina 25.10.2020 käynti Moët & Chandonilla, kunnes lähdemme yhteiselle lounaalle ja kohti Pariisin lentokenttää. Paluu Pariisista Finnairin lennolla klo 1900 – 2300.

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Matkan hinta: 1155 € / hlö
Hinta perustuu majoitukseen kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 95 €.
Hintaan lisätään toimistomme palvelumaksu 24 € / hlö.

Matkalle mahtuu vain 14 osallistujaa.

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ MATKAOHJELMA TOIMISTOSTAMME.