Järviradion kuuntelijamatka Pariisiin avec Tia Cohen 16.-20.5.2020 – 4 PAIKKAA JÄLJELLÄ

Huom! Matkalle ilmoittautuneille on kaikille lähtenyt sähköposti tätä matkaa koskien. Jos et ole sitä saanut, laitathan viestin tulemaan matkat@pamplemousse.fi siitä meilistä mihin tämän viestin haluat.

Lähde mukaan opastetulle matkalle aina niin ihanaan Pariisiin! Matkanjohtajana laulaja, pariisitar Tia Cohen.
Matka tehdään yhteistyössä Järviradion kanssa,

“Matka oli erinomaisesti järjestetty. Hotelli siisti, hyvä aamiainen. Tiukan päiväohjelman kruunasi erinomainen opas selostuksineen, huolenpitoineen tottuneella rutiinilla Järviradion oman matkanjohtajan ystävällistä apua unohtamatta. Suurkiitokseni myös hyvästä palvelusta kuinka erityisruokavalio otettiin huomioon ja ruoka oli hyvää. ” Matkalainen huhtikuulta 2017.

Jokivene Pariisissa les bateaux mouches

Matkan ajankohta lauantaista keskiviikkoon 16.-20.5.2020.

Finnairin reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki.
la 16.5  Helsinki – Pariisi CDG klo 12.15 – 14.20
ke 20.5  Pariisi CDG – Helsinki klo 19.00 – 22.55

Hotellisi on siisti keskitason hotelli Pariisissa keskustassa suurten tavaratalojen alueella. Huoneissa oma kph, puhelin, TV, wifi, ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja, minibaari.  Buffet-aamiainen tarjoillaan aamiaissalissa.

Matka sisältää aamiaisten lisäksi yhden ruokailun joka päivä (lounas tai illallinen ohjelman mukaan), ranskalaisittain 3 ruokalajia ja ruokajuomat (vesi, viini, kahvi/tee). Yksi ruokailu on Eiffel-tornissa. Matka sisältää edestakaiset lentokenttäkuljetukset sekä bussikuljetukset vierailukohteisiin ja kiertoajelun Pariisissa (mm. Champs-Elysées ja Riemukaari).

Matkaa sisältää valmiiksi vierailut suomeksi opastettuna, pääsyt kohteisiin lippujonon ohi:
– Eiffel-tornissa
– Seinen risteilyllä
– Louvren taidemuseossa ihailemassa Mona Lisaa
– Montmartren valkoisessa katedraalissa Sacre Coeur’ssa
– Upeassa Versailles’n linnassa

Lisäksi matkassa yksi kokonainen vapaapäivä omatoimiseen Pariisiin tutustumiseen tai voit osallistua lisämaksusta päiväretkelle vaikkapa taiteilija Monet’n taloon ja puutarhoille Givernyyn. Vapaille illoille varaamme sinulle halutessasi valmiiksi illallisliput kabareehen tai teemme muita lippu- ja ravintolavarauksia.

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Matkan hinta: 1695 € / hlö
Hinta perustuu majoitukseen kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 250 €.
Hintoihin lisätään toimistomme ryhmäpalvelumaksu 12 € / hlö.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDUSTELUT:
matkat (at) pamplemousse.fi tai 09 – 455 1121.

“Matka oli rahansa arvoinen.” – Pariisin kävijä ryhmämatkallamme.

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen persoona ja laulaja. Pitkään Punavuoressa, Helsingissä asuneena Tia on myös ansainnut arvonimen “Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään tapaan muuttaa esiintymisellään punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tian esitys on liikuttanut yleisöjä ympäri Suomea. Seuraavat esitykset:
Turku, Logomo 1.11 ja 2.11.2019. Liput: Lippu.fi
Porvoo, Grand 24.11.2019. Liput: Tiketti.fi
Kuusankoski, Kuusaansali 8.12.2019. Liput: Ticketmaster.fi