Tanssia ja hyvinvointia avec Mindy Rooma 21. – 25.9.20 arkipäivät

Mindyn supersuosittu Rooman tanssimatka on nyt viikonlopun lisäksi mahdollinen myös arkiviikon päiville. Matkan mitta on myös 4 yötä, maanantaista perjantaihin.  Halutessasi voit jäädä myös viikonlopun yli toiselle jaksolle.

Matkalla ehdit hioa tanssitaitoja ja kuntoa, mutta myös nauttia ympäristöstäsi Italiassa.

Matkalla aamulla tanssitaan ja venytellään Mindy Lindblomin ohjauksessa. Lounaan jälkeen otetaan hetki rennosti vaikka uima-altaalla ja iltapäivän lopuksi tai illaksi retkeilyä alueella yhdessä tai omatoimisesti. Mukana pitkähkö retki Roomaan sekä tutustumista muuten alueeseen ja omaehtoista oleskelua hotellimme alueella ja kylässä. Koko ohjelman ajan sinulla on maailman ihanin Mindy mukana.

Käytössämme on huvilamaisen hotellin huoneet ja tanssisali. Hotellissa on oma uima-allas ja aamun liikunta on omassa pihapiirissä. Kaikki hotellin huoneet ovat erilaisia keskenään sijoittuen kahteen eri rakennukseen. Huoneissa on tyyli ja kokoeroja. Hotelli sijoittuu pieneen Manzianan kylään, jossa myös muutama ravintola, pizzapaikka ja terassi tarjolla.

Matkan ajankohta on ma 21.9 – pe 25.9.20 ja lennämme Helsingistä Roomaan seuraavasti.

Lennot Finnair
Maanantai 21.9. Helsinki 07.50 – Rooma 10.15
Perjantai 25.9. Rooma 11.20 – Helsinki 15.40

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Paikkamäärä hotellin kapasiteetin vuoksi on rajattu, tämän arkiviikon matkan toteutamme tarvittaessa pienempänä, minimi 8 osallistujaa. Matkan hinta on 1490 €. Linkin kautta saat esitteen auki, jossa tarkemmat tiedot. Halutessasi voit osallistua tälle arkipäivien viikolle ja jatkaa viikonlopun yli Mindyn kanssa edelleen.

ESITE ma-pe ROOMA AVEC MINDY TANSSIMATKA 2020

Matka tehdään yhteistyössä Step Upin kanssa. Retkellä käydään Rooman lisäksi myös idyllisessä Trevignanossa.