Tanssia ja hyvinvointia avec Mindy Rooma 25. – 29.9.20 (viikonloppu)

Syksyllä 2020 teemme jo toisen kerran tanssimatkan Italiaan, Rooman ulkopuolelle. Matka on 4 yötä, 5 päivää, perjantaista tiistaihin. Matkalla ehdit hioa tanssitaitoja ja kuntoa, mutta myös nauttia ympäristöstäsi Italiassa. Viikonloppua edeltää arkipäivien matkakokonaisuus, jonka voit halutessasi yhdistää tähän viikonloppuun.

Matkalla aamulla tanssitaan ja venytellään Mindy Lindblomin ohjauksessa. Lounaan jälkeen otetaan hetki rennosti vaikka uima-altaalla ja iltapäivän lopuksi tai illaksi retkeilyä alueella yhdessä tai omatoimisesti. Mukana pitkähkö retki Roomaan sekä tutustumista muuten alueeseen ja omaehtoista oleskelua hotellimme alueella ja kylässä. Koko ohjelman ajan sinulla on maailman ihanin Mindy mukana.

Meillä on matkan aikana käytössä kokonainen 11 huoneen huvilamaisen hotellin huoneet. Hotellissa on oma uima-allas ja aamun liikunta on myös täällä omalla tontilla. Kaikki hotellin huoneet ovat erilaisia keskenään sijoittuen kahteen eri rakennukseen. Huoneissa on tyyli ja kokoeroja. Hotelli sijoittuu pieneen Manzianan kylään, jossa myös muutama ravintola, pizzapaikka ja terassi tarjolla.

Matkan ajankohta on pe 25.9. – ti. 29.9.20 ja lennämme Helsingistä Roomaan seuraavasti.

Lennot Finnair
Perjantai 25.9. Helsinki 07.50 – Rooma 10.15
Tiistai 29.9. Rooma 19.45 – Helsinki 00.05

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Paikkamäärä hotellin kapasiteetin vuoksi on osallistujista rajattu. Matkan hinta on 1490 €. Tarkemmat tiedot löydät linkin alla olevasta esitteestä.

ESITE pe-ti ROOMA AVEC MINDY TANSSIMATKA 2020

Matka tehdään yhteistyössä Step Upin kanssa.