Yhdistykset, seurat ja omat ryhmät Ranskaan

Kuulutko viiniseuraan, Martta-kerhoon tai muuhun seuraan tai yhdistykseen ? Vai onko teitä iso kaveriporukka lähdössä matkaan ? Yrityksen kannustematka?

Matkan ohjelma suunnitellaan toiveidenne mukaan ja siihen voidaan sisällyttää mitä vain; usein majoitus, vierailukohteet ja ohjelma sekä ruokailut ovat ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaisia. Siispä majoittumaan viinitilalle, kisaamaan paikallista petankkiseuraa vastaan tai kokkikurssille aiheena vaikkapa yrtit Välimeren keittiössä. Kontaktiverkostomme Ranskaan on laaja ja mahdollistaa monenlaiset matkajärjestelyt.

Jos olet esimerkiksi golf-pro, taideopettaja, joogaopettaja tai muuten innokas ja ammattilainen ryhmänkokoaja ja vetäjä, voimme sopia, että sinun kulusi on sisällytetty muiden kuluihin.

Vai harrastatko erityistä lajia ja haluaisit lähteä sitä kokeilemaan Ranskaan? Pyöräily, taide, golf, sarjakuvat, laskettelu, elokuvat, ruoka, patikointi, viini …. tai ehkä jotain mitä me emme ole tulleet edes ajatelleeksi.

Matka voi sisältää oman aiheenne lisäksi muutakin aktiviteettia; kirjanpitäjät voivat poimia vaikka viinirypäleitä seminaarien väliin!

Muutamia Pamplemoussen järjestämiä ryhmämatkoja eri teemoilla:
Kotitalousopettajat // Isännöitsijät // Sähköalan yritykset // Hotelli- ja matkailualan ammattilaiset // Kuorot // Viiniseurat // Arkkitehdit // Taideyhdistykset // Yrittäjät // Tanssijat // Leirikoulut // Opettajien erityismatkat // Musiikki // Foodies ruokaihmiset // samppanjaseurat // suunnitteluseminaarit Alpeilla // Benchmarking-matkat // Konjakkiklubit