Arkkitehtuuri / Valokuvaus / Muoti -opintomatka Pariisi

Uutuutena tarjoamme leirikoululaisille ja opiskelijoille vahvasti kulttuuripainotteisia paketteja Pariisiin. Matkat soveltuvat mainiosti muillekin kuin ranskan kieltä opiskeleville. Esimerkkimatkat ja hinnat 4 yön matkalle vähintään 10 opiskelijan ryhmälle.

Pariisi on muodin mekka.

Valitse omalle ryhmällesi soveltuva ohjelma:

1) Arkkitehtuuri
Vierailukohteita mm. Louis Vuitton Foundation, Palais Garnier ja Pavillon de l’Arsenal. Arkkitehtoninen opastettu kierros Pariisissa.

2) Valokuvaus
Matka sisältää workshopin Pariisin kauniilla kujilla ammattikuvaajan kanssa, vierailun Euroopan Valokuvakeskuksessa (MEP) ja Henri Cartier-Bresson Foundationissa sekä ajankohtaisessa valokuvanäyttelyssä.

3) Muoti
Sisältää vierailun yksityisessä vintage fashion -showroomissa, haute couture -näyttelyssä, muotiin keskittyvässä museossa sekä Pierre Berger Foundationissa (Yves St Laurentin koti ja studio).

Kulkeminen
Matka sisältää suorat reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki (saatavuuden mukaan Norwegian/Finnair), lentokenttäkuljetukset, Pariisin matkakortin julkiseen liikenteeseen koko matkan ajalle. Kaupunkikiertoajelu mahdollinen saapumispäivänä lentojen aikataulujen mukaan.

Asuminen
Majoittuminen ranskalaisen perheen luona täysihoidolla (aamiainen, eväslounas ja illallinen) Brétigny-sur-l’Orgessa tai Pariisin keskustassa sijaitsevassa leirikeskuksessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen).

Paikallinen avustaja
Ranskalainen paikallisopas on saatavilla mukaan lisämaksusta. Paikallinen henkilö vastaa siitä, että olette oikeassa metrossa menossa oikeaan suuntaan oikeaan aikaan. Avustajat ovat tottuneet nuorten kanssa toimimiseen. Ryhmän kanssa Suomesta lähtevän vastuuvanhemman/-opettajan on suotavaa osata ranskaa.

Hinnat alkaen per hlö:
790 € / hlö perhemajoituksella
895 € / hlö leirikeskusmajoituksella

Matkan kesto ma-pe (4 yötä). Hintaan lisätään toimistomme palvelumaksut. Hinnat tarkistetaan matkapäivien mukaan ja kun lentoja varataan.

Matkan hinta edellyttää vähintään 10 opiskelijaa ja yhden aikuisen ja sisältää:
• Norwegianin reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki
• Lentokenttäkuljetukset
• Majoituksen perheessä täysihoidolla tai leirikeskuksessa puolihoidolla
• Ryhmän valitseman kulttuuriohjelma (arkkitehtuuri / valokuvaus / muoti)
• Pariisin matkakortin
• Paikallinen avustajan lentokentällä saapumispäivänä
• Paikallisen yhteyshenkilön palvelut 24h/7
• Pariisin kartan kaikille lähtijöille
• Opettajan infokansion