Leirikoulumatka Nizza

Nizza on yksi Välimeren historiallisimmista kaupungeista. Kaupunki muotoutui vaiheittain eri kansojen, mm. liguurien, kreikkalaisten ja roomalaisten vaikutuksesta. Nizza kuului vuoteen 1860 saakka Italiaan, mikä näkyy vanhankaupungin kauniista italialaistyylisestä arkkitehtuurista. Vieux Nice (Vanha Nizza) on ihastuttava kujasokkelo, jossa on baareja, ravintoloita ja pikkukauppoja. Nizzasta on helppo retkeillä eri puolille Rivieraa.

Nizzassa läksyt voi tehdä vaikka rantakahvilassa.

Kielen opiskelua Nizzan keskustassa:
Kielikoulumme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, 10 min kävellen rannalta ja upealta rantakadulta Promenade des Anglais. Opiskelu omassa ryhmässä natiivin opettajan johdolla. Opetusta ma-to aamupäivisin klo 9-12 (16 x 45 min). Viimeisellä tunnilla on loppukoe ja oppilaat saavat kurssista osallistumistodistuksen.

Majoitus ja ruokailut:
Oppilaille majoittuminen ranskalaisen perheen luona täysihoidolla. Aamiainen ja illallinen syödään perheessä, lounas on eväslounas, jonka opiskelijat saavat perheestä mukaan. 2-4 opiskelijaa majoittuu samaan perheeseen kahden hengen huoneisiin. Aikuisille omat huoneet ja majoitus aamiaisilla.

Kulkeminen:
Matkaan kuuluu Norwegianin suorat reittilennot Helsinki – Nizza – Helsinki ja edestakaiset lentokenttäkuljetukset.

Avustajat:
Paikallinen yhteyshenkilö tavoitettavissa koko matkan ajan.

Retket:
Matkaehdotus sisältää opastetun kävelykierroksen Nizzassa, puolipäiväretken Monacoon, opastetun kävelykierroksen Ezen kylässä ja visiitti Fragonardin parfymeriassa, puolipäiväretken Antibesiin ja vierailun Picasso-museossa. Kulkemiset julkisilla kulkuneuvoilla (junalla ja paikallisbusseilla). Retkillä mukana kielikoulusta opas.

Hinta 6 yön matkasta, kun mukana 15 nuorta ja 2 aikuista: alk. 780 € / hlö

Ota yhteyttä ja pyydä omalle luokallesi tarjous matkasta!