SUOMI: Hyvinvointiin keskittyvät päivät saaristossa

Kehon ja mielen hyvinvointia sekä ranskalaista kuohuviiniä Naantalin saaristossa Paratiisisaarella. 2 yön matkaesimerkki. Sopii mainiosti myös talveksi – saaristo on kaikkina vuodenaikoina kaunis! Paikan päällä ei ole ruuhkaa, nautit puhtaasta ilmasta ja turvallisesta ympäristöstä.

Kaikki ruokailut kuuluvat valmiiksi matkaan ja ne kaikki valmistetaan paikan päällä paikallisista lähituotteista. Ruoka on täällä tunnettu myös hyvästä maustaan.

Käytössä on valoisat Äijälän Rustin majoitus-, liikunta- ja kokoustilat merinäköalalla Paratiisisaarella. Iso avoterassi, lasiterassi, yhteinen oleskelutila, saunatilat, lisäksi savusauna ja ranta. Saarelle on lyhyt merimatka Röölästä maatilan satamasta.

Esimerkkimatka sisältää:
• Edestakaiset venekuljetukset tilan rannasta saarelle
• Majoituksen 2 yötä huvilassa, lakanat ja pyyhkeet
• Meriaamiaiset
• 2 x lounaat ja illalliset ja iltapäiväkahvit
• Saunat
• Tutustumisen paikallisen ranskalaisen valmistamaan omenakuohuviiniin
• Kouluttajan palvelut, ohjelman
• Matkainfon  

Kokonaisuudessa nyt mukana lempeää liikuntaa ja mielen liikutusta sisältävä ohjelma kokonaisvaltaiseen hyvään oloon; kiireetöntä ja miellyttävää luontoliikuntaa, venyttelyä ja rentoutusta. Soveltuu tiimipäiviin, työporukoille, yhdistyksille, kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Vetäjä Marjis Viktors (GerTime) on fysioterapeutti, erikoistumisala ikäihmisten liikuttaminen.

Halutessasi liikuntamäärä voidaan lisätä tai poistaa ohjelmasta ja voit keskittyä esimerkiksi kokousten pitämiseen ja iltasaunoihin. Tarjolla on myös savusauna.

2 yön matkalla saaristossa suosittelemme…
… luontopolkuja, lihaskunto- ja tasapainoharjoitteita, venyttelyä
… halukkaille halkojumppaa
… keskustelua liikunta- ja hyvinvointiteemoista
… maisteluita ranskalaisen valmistamasta omenakuohuviinistä
… rentoutumista saariston maisemissa, saunassa ja illallispöydässä

Hinta liikunnalisesta esimerkikkimatkasta 495 € / hlö / 12 matkustajaa ryhmässä.

Pyydäthän tarjouksen omille matkapäivillesi. Ohjelmaa voi myös ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan muuttaa, omat kokoukset mahdollisia.