Oma ryhmämatka – mitä otan huomioon?

Oma ryhmämatka voi olla suvun yhteinen matka, yritysmatka tai vaikka työpaikkasi kulttuurikerhon kevätreissu tai yhdistyksesi vuosittainen matka. Matka voi olla myös pieni retki, ilman yöpymistä. Myös merkkipäivät ja häät muodostavat helposti ryhmän. Jokaisen matkan lähtökohdat ovat erilaisia. Ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan sinulle sopiva.

Haluamme tehdä matkan suunnittelusta, tehtävien hoitamisesta sekä itse matkustamisesta helppoa ja vaivatonta.

Muistathan varmistaa kaikilta matkaan lähteviltä hyvissä ajoin matka-ajankohdan sopivuuden. Kun ryhmäsi matka suunnitellaan ja toteutetaan ammattilaisen kanssa, voi jokainen matkalla olija keskittyä olennaiseen – matkasta ja kokemuksista nauttimiseen.

Mieti ennakkoon ryhmääsi koskien:
Ajankohta ja matkan pituus
Minne haluatte matkustaa, voit myös antaa meidän ehdottaa
Matkan sisältö tai mahdollinen teema
Majoitustyyppi: hotelli, majatalo, linna vai ehkä huvila
Tarvittava huoneiden määrä / petijärjestys
Onko tarvetta aktiviteeteille: retket, ruokailut, vierailut
Mahdolliset kuljetukset
Tarvitsetteko juhla- tai kokoustilaa? Muistathan kertoa jos tarvitset näihin erityistä tekniikkaa

Kaikkea sinun ei ole tarvinnut päättää tai edes tietää, lähdemme yhdessä tekemään kokonaisuutta kuntoon.

Ryhmämatka

Tärkeää on kaikkien matkalle lähtijöiden toiveiden ja tarpeiden huomioiminen, ja ohjelman sekä vapaan ajan yhteensovittaminen. Toiset voivat kierrellä museoissa ja nähtävyyksissä, viinitiloilla ja vuorilla aamusta iltaan, toisille sopivat paremmin pitkät aamut ja ohjelmavapaa päivä. Osaamme arvioida paikalliset olosuhteet ja ajankäytön esim. siirtymisiin paikan päällä.

Budjettiarvio on sinulla hyvä olla tiedossa ennen matkaa. Näin tiedämme taloudelliset kehykset matkalle. Samaan matkaan on mahdollista myös sisällyttää erihintaisia palveluita ja tuotteita, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

Voimme suunnitella teidän matkaanne hyvin vaikka yhteisessä Teams-kokouksessa. Usein kasvotusten selviää monta asiaa nopeammin.