Yritysmatkat Ranska

Rakennamme yrityksesi matkan Ranskaan kokonaisuudessaan tai osittain. Saat kauttamme personoidun ehdotuksen minne päin Ranskaa tahansa. Tasamaalle tai vuorille. Kaupunkiin tai maaseudulle. Lähtijöitä ja ohjelmaa voi olla paljon tai vähän.

Seminaari- ja kokousmatkat Ranskaan
Yrityksen seminaari tai kokous voidaan matkoilla järjestää perinteisesti hotelliin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös linnaseminaareihin, maaseudulla pidettäviin seminaareihin ja kokouksiin sekä alppitapaamisiin. Suuremmille ryhmille varaamme kongressikeskuksesta auditorion ja hankimme paikalle puhujia, mikäli tarve vaatii. Mitkä ovat yrityksesi / ryhmäsi tarpeet kokous- tai asiakasmatkan aikana? Tärkeään osaan nousevat myös muut järjestelyt kuten oheisohjelma, kuljetukset, oppaat jne.

Avainasiakas- ja henkilökuntamatkat paremmin Ranskaan
Haluamme tuoda uutta ja kulttuuririkasta sisältöä yrityksesi matkakokonaisuuteen ja tehostaa matkan antia sekä tarkoitusta. Henkilökunnan palkitseminen, partnereiden kanssa yhteistyön lujittaminen, yrityksen juhlavuosi, hauskanpito ja yhdessäolo… Jokaisella matkalla on tarkoituksensa ja me Pamplemoussessa rakennamme matkasi tätä tarkoitusta ohjenuorana käyttäen. Teemoja ja toteutustapoja matkalle on monia: maaseudulle Loiren laakson linnaan, Bordeux-viinipoimintaan, rantabileet Cannesissa tai taidesalonkiin Pariisissa. Haluatko matkaasi kokkausta ranskalaisen chefin kanssa tai vaikka pyörät kaikille käyttöön? Golfaikoja tai viinitilalla työskentelyä? Autamme sinua kokoamaan ja ideoimaan omalle porukalle sopivan kokonaisuuden.

Pidä huolta yrityksesi työntekijöistä – kauttamme tilattavissa työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen keskittyvät matkakokonaisuudet sekä suomalaiset kouluttajat.

Messumatkat Ranska ja messut Pariisi
Teemme kaikki järjestelysi messumatkalle Ranskaan. Saat kauttamme myös lisäpalveluja tarpeen tullen: autonkuljettajan, tulkkausta, käännösapua, sihteeripalveluja paikan päällä. Teemme messumatkojen osalta yhteistyötä Ranskan messuja edustavan Promosalonsin kanssa.

Miksi Pamplemousse?
– Toimistomme valttina on Ranskan erikoisosaaminen sekä kohdemaan ja kielen syvä tuntemus
– Yrityksen hiljaista tietoa hyödynnetään paljon
– Pyrimme olemaan silta ja osaaja Ranskan ja Suomen välillä. Tärkeintä on kyky pystyä integroimaan suomalainen matkustaja aitoon ranskalaiseen ympäristöön.
– Olemme tottuneet järjestämään yritysten ryhmämatkoja, joissa ohjelma voi olla perinteisesti kokouspainoitteinen tai uudella tavalla yllättävä ja inspiroiva.
– Olemme innostuneita työstämme ja erilaisten matkakokonaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta.
– Arvoihimme kuuluu myös luovuus ja innovaativuus matkailussa. Usein matkakokonaisuus voikin olla lähempänä event managementiä, kuin pelkkää matkanjärjestelyä. Toimimme hyvin avoimessa ranskalais-suomalaisessa kulttuurissa. Tästä osaamisesta haluamme myös asiakkaiden pääsevän osalliseksi.