Virkistystä ja työtä Provencen huvilalla

Pitkä viikonloppu ulkoillen ja töitä tehden Ranskan Rivieralla ja Provencessa. Yhdessäoloa ja virkistymistä omalla uima-allas huvilalla, retkiä alueella sekä työntekoa erikseen varatussa seminaari/kokoushuoneessa. Matka sopii hyvin yrityksen virkistysmatkaksi, jossa on selkeästi myös työntekoon varattu osuus ja erillinen tila.

Lauantai: Lento Nizzaan, perillä klo 17.55. Vastassa yksityinen kuljettaja, kuljetus  huvilalle.  Yhteinen illallinen huvilan yhteydessä olevassa brasseriessa.

Sunnuntai: Aamupäivällä aikaa oleskella omalla uima-altaalla tai pelata vaikka tennistä. Iltapäivällä oman kuljettajan kanssa retki Grassen vanhaan kaupunkiin, jossa mahdollisuus tutustua parfyymien ja saippuan valmistukseen.  Ilta Cannes’n rantakaupunkissa, jossa vapaata aikaa esimerkiksi illallistaa.

Maanantai:  Työskentelyä erillisessä seminaari/kokous -tilassa, joka oman talon vieressä erillisissä tiloissa. Sopii kokouksiin, koulutuksiin, suunnitteluun.  Illalla yhteistä kokkausta Provencen tapaan. Mukana paikallinen kotikokki. Ilta ohjeistetaan englanniksi. Ruoat valmistetaan ja nautitaan yhdessä.

Tiistai:  Aamulla vapaata aikaa.  Käynti paikallisella viinitilalla ja sen jälkeen siirtyminen Nizzaan, missä aikaa käydä ostoksilla ja lounastaa omatoimisesti. Kuljetus lentokentälle ja lähtö kotiin.

Yrityksemme yhteinen matka Provenceen oli kaikille osallistujille sopiva kokonaisuus työtä ja yhdessäoloa. Ohjelma oli mukavasti suunniteltu, myös aikaa olemiseen oli mahdutettu mukaan. Työtila toimi hyvin kehittämis- ja suunnittelupäiväämme. Nyt meillä on yhteinen Instagramin Provence-ryhmä, jossa matkan jälkeenkin hehkutetaan aurinkoisilla kuvilla. Kaiken kaikkiaan matka lujitti yhteishenkeä ja tsemppasi henkilökuntaa. Pirkko Ekholm, toimitusjohtaja,  Medicum oy

Suorat reittilennot Helsinki – Nice – Helsinki
Lauantai                             HEL – NCE   15.25 – 17.55
Tiistai                                  NCE – HEL   20.30 – 00.45+1

Majoittuminen kuuden huoneen erillistaloon, provencelaiseen huvilaan. Talon pinta-ala noin 157 m2, jossa olohuone, keittiö, terassi/piha, 5 makuuhuonetta : 2 x makuuhuone parivuoteella, 3 x makuuhuone erillisillä vuoteilla (2 x sgl huone + 3 x twin huone.)  4 x kph, 5 x wc. Oma uima-allas (8 x 4 m). Oma autotalli.

Matkan hinta: alk.  970 € / hlö esim. 3 yön ajalle kun matkustajia on 8 samassa talossa (2 x sgl-huone ja 3 x twin-huone).  Voimme halutessa varata myös useamman talon yhtä aikaa samoilla palveluilla. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös pienempiä huviloita uima-altaalla. Matkan pituutta tai ohjelmaa voi muuttaa omalle ryhmälle, lisävuorokauden hinta em. ajankohtana 112 € / hlö. Hinnoissa voi olla muutoksia lentojen hintojen muuttuessa sekä vuokra-ajankohdasta riippuen.

Hinta sisältää: Lennot Helsinki – Nizza – Helsinki, matkalaukut lennoilla, talovuokran, seminaaritilan päiväksi,  jääkaapin täytön, kuljetukset, tuloillallisen, talon loppusiivouksen, kylpylässä käynnin, parfyymivierailun Grassessa, viinitilavierailun maistiaisineen, pop up –keittiöillan ruokineen kotikokin kanssa sekä päivän Nizzassa.