Virkistystä ja työtä Provencen huvilalla

Pitkä viikonloppu ulkoillen ja töitä tehden Ranskan Rivieralla ja Provencessa. Yhdessäoloa ja virkistymistä omalla uima-allas huvilalla, retkiä alueella sekä työntekoa erikseen varatussa seminaari/kokoushuoneessa. Matka sopii hyvin yrityksen virkistysmatkaksi, jossa on selkeästi myös työntekoon varattu osuus ja erillinen tila.

Lauantai: Lento Nizzaan Vastassa yksityinen kuljettaja, kuljetus  huvilalle.  Yhteinen illallinen huvilan yhteydessä olevassa brasseriessa.

Sunnuntai: Aamupäivällä aikaa oleskella omalla uima-altaalla tai pelata vaikka tennistä. Iltapäivällä oman kuljettajan kanssa retki Grassen vanhaan kaupunkiin, jossa mahdollisuus tutustua parfyymien ja saippuan valmistukseen.  Ilta Cannes’n rantakaupunkissa, jossa vapaata aikaa  illallistaa.

Maanantai:  Työskentelyä erillisessä seminaari/kokous -tilassa. Illalla yhteistä kokkausta Provencen tapaan. Mukana paikallinen kotikokki. Ilta ohjeistetaan englanniksi. Ruoat valmistetaan ja nautitaan yhdessä.

Tiistai:  Aamulla vapaata aikaa.  Käynti paikallisella viinitilalla ja sen jälkeen siirtyminen Nizzaan, missä aikaa käydä ostoksilla ja lounastaa omatoimisesti. Kuljetus lentokentälle ja lähtö kotiin.

Suorat reittilennot Helsinki – Nice – Helsinki

Majoittuminen kuuden huoneen erillistaloon, provencelaiseen huvilaan. Talon pinta-ala noin 157 m2, jossa olohuone, keittiö, terassi/piha, 5 makuuhuonetta : 2 x makuuhuone parivuoteella, 3 x makuuhuone erillisillä vuoteilla (2 x sgl huone + 3 x twin huone.)  4 x kph, 5 x wc. Oma uima-allas (8 x 4 m). Oma autotalli.

Matkan hinta: alk.  990 € / hlö esim. 3 yön ajalle kun matkustajia on 8 samassa talossa (2 x sgl-huone ja 3 x twin-huone).  Voimme halutessa varata myös useamman talon yhtä aikaa samoilla palveluilla. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös pienempiä huviloita uima-altaalla. Matkan pituutta tai ohjelmaa voi muuttaa omalle ryhmälle. Hinnoissa voi olla muutoksia lentojen sekä vuokra-ajankohdasta riippuen.

Hinta sisältää: Lennot Helsinki – Nizza – Helsinki, matkalaukut lennoilla, talovuokran, seminaaritilan päiväksi,  jääkaapin täytön, kuljetukset, tuloillallisen, talon loppusiivouksen, kylpylässä käynnin, parfyymivierailun Grassessa, viinitilavierailun maistiaisineen, pop up –keittiöillan ruokineen kotikokin kanssa sekä päivän Nizzassa.