RANSKA: Oma ryhmä Samppanjaan

Toimiva ohjelmallinen mallikokonaisuus esimerkiksi pienelle yritysryhmälle, kesto 2 yötä, 3 päivää. Matkaa voi pidentää ja tekemisiä muuttaa. Tarkoituksena on tutustua sekä Côtes de Barin, Vallée de la Marnen sekä Epernayn ja Reimsin alueisiin.

Päivä 1.
Yksityiset kuljetukset Pariisin lentokentältä, aamukoneelta. Pysähdys matkalla Reimsiin vanhaan myllyyn tehdyssä ravintolassa. Matkaseminaari ravintolan tiloissa 3 ruokalajin ja samppanjan yhteydessä. Lounaan jälkeen matka jatkuu kohti Reimsiä. Ensimmäinen samppanjavierailu iltapäivällä. Hotelliin majoittuminen ja siirtyminen illalliselle (valmiiksi tilattu pöytä, mahdollisuus pienryhmissä maksaa paikan päällä).

Päivä 2.
Aamiaisen jälkeen yksityinen kuljettaja noutaa ryhmän ja aamupäivällä kiertoa historiallisella Champagnen alueella sekä vierailu ja maistiainen viiniviljelijän luona maaseudulla. Yhteinen lounas maaseudulla samppanjatastingin kanssa. Iltapäivän samppanjatalovierailu maistiaisineen, käynti Champagnen Hautvillers’ssa  ja Epernayn Avenue de Champagnella. Siirtyminen illalliselle, mahdollista järjestää myös Reimsin kaupungin ulkopuolelle.

Päivä 3.
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa Reimsissä. Puolenpäivän aikaan lähtö Pariisin lentokentälle ja paluu Suomeen.

Matkan hinta sisältää:
• Yksityiset lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset paikan päällä
• Majoituksen 1 hengen single huoneissa joko Reims , Epernay tai muu haluttu vaihtoehto
• Aamiaiset
• englanninkielinen opas mukana Hautvillers’n iltapäivässä
• ohjelman mukaiset vierailut maistiaisineen samppanjataloilla
• 2 x lounas
• 2 x illallispöytävarauksen illallisravintolaan

Matkan hinta alk. 1150 € / hlö, hinnassa voi olla vaihtelua kauden mukaan. Pamplemoussen palvelupalkkiot lisätään matkan hintaan. Matkaa voi pidentää tai lyhentää ja siihen voi lisätä vierailuja esimerkiksi samppanjataloihin. Lennot eivät sisälly hintaan. Matka voi alkaa Pariisin Orlyn tai CDG:n kentän kautta.

Tiesitkö…
… Samppanjan alueella on loistavia ravintoloita, loisteliaita suklaan valmistajia sekä leipureita. Ehkä näihin kannattaa tutustua.
… Alueella on myös useita oluen panijoita, jos tuntuu että haluat ottaa taukoa samppanjasta.