Omatoiminen viinimatka Bordeaux Carsin

Ainutlaatuinen matka, jossa kierrät omatoimisesti Bordeaux’n alueella.

Matkallasi vierailet kahdella viinitilalla, joista toinen on suomalaisomisteinen Chateau Carsin. Täällä voit kysyä kaiken mikä mieleesi tulee viininvalmistuksesta. Carsinin lisäksi sinulle on varattu valmiiksi viinitilavierailu ranskalaisomisteisella tilalla.

Matkan voit tehdä haluamanasi ajankohtana ja sen kesto on 5 päivää ja 4 yötä, majoitut aina yhdessä B&B:ssä kaksi yötä kerrallaan.

Saat mukaasi valmiit reittiohjeet ja vinkkejä missä käydä ja mitä tehdä.

Matkan teet omatoimisesti autolla. Vuokra-auton noudat Bordeaux’n lentokentältä tai kaupunkipisteestä. Olemme siihen valmiiksi ottaneet jo vakuutukset, sinulle jää maksettavaksi käytetty polttoaine.

Reittisi kulkee maaseudulla ja vietät ensin aikaasi Medocin alueella, vierailet Saint Emilionissa ja siirryt Sauternes’iin. Kaikissa paikoissa pärjäät loistavasti vaikka et puhuisi ranskaa, sillä isäntäperheet ovat kielitaitoisia.

Tälle matkalle olemme valinneet mukaan mukavat ja kauniit bed and breakfast -majoitukset. Asuessasi Bed and Breakfast -majoituksessa tai pienhotellissa olet lähes kuin osa perhettä.

Matka sisältää:
– Kaksi yötä yksityisessä B & B -majoituksessa Medocin alueella kahden hengen huoneessa aamiaisilla
– Kaksi yötä pienessä b&b majatalossa Sauternes’n alueella, kahden hengen huoneessa aamiaisilla
– Vuokra-auton Bordeaux’sta matkan ajaksi sisältäen vakuutukset
– Vierailu suomalaisomisteisessa Chateau Carsinissä
– Vierailu paikallisella ranskalaisomisteisella viinitilalla
–  Sauternes-tasting ja asiaa Sauternes’ta omassa BB-talossasi

Village et vignoble de Saint-Emilion - vignoble de Bordeaux, Gironde (33).

Matkan hinta: alk. 690 € / hlö.
Hinta edellyttää kahta matkustajaa. Matkan voi toteuttaa myös neljälle lähtijälle. Lennot eivät sisälly hintaan. Auto ja kuljettaja tai junat myös mahdollisia matkalla (saattaa sisältää muutoksia matkaan). Matkaa voi pidentää sekä muokata ja siihen voi lisätä oleskelun Arcachonissa tai Biarritzissa. Matka-ajankohdan mukaan voi hinnassa olla muutoksia. Pamplemoussen palvelupalkkio 24€ /hlö lisätään hintaan. Viinimatkat tehtävissä myös pienryhmille.