Opastettu Pariisin matka 4.-8.6.2018

Kevään toinen Järviradion kuuntelijamatka Pariisiin järjestetään kesäkuussa 4.-8.6.2018. Mukana Pariisissa suomalainen asiantuntijaopas, matkanjohtajana Järviradion toimittaja.

Tervetuloa mukaan jo kesäisen lämpimään Pariisiin – bienvenue!


Matkan ajankohta maanantaista perjantaihin 4.-8.6.2018
.

Norwegianin reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki.
ma 4.6  Helsinki – Pariisi Orly klo 17.00 – 19.05
pe 8.6  Pariisi Orly – Helsinki klo 19.40 – 23.30

Hotellisi on hyvä keskitason hotelli elävällä Montparnassen alueella Pariisissa. Montparnassea luonnehtivat lukuisat putiikit, kahvilat ja elokuvateatterit, ja paljon hyviä ostoskatuja lähellä. Hotelliltasi on kävelymatka alueen nähtävyyksiin mm. 210m korkeaan näköalatorniin ja katakombeille. Hotellissa vastaanotto 24h/7, hissi. Huoneissa perusmukavuudet, parkettilattiat. Lähimmiltä metroasemilta suorat linjat Eiffel-tornille ja Riemukaarelle sekä Notre Damelle ja ostoksille Les Halles –kauppakeskukseen.

Matka sisältää hotellin buffet-aamiaisten lisäksi yhden illallisen ja kolme lounasta sisältäen ranskalaisittain 3 ruokalajia ja ruokajuomat (vesi, viini, kahvi/tee). Yksi ruokailu on Eiffel-tornissa.

Matka sisältää edestakaiset lentokenttäkuljetukset sekä bussikuljetukset vierailukohteisiin ja kiertoajelun Pariisissa (mm. Champs-Elysées ja Riemukaari).

Matka sisältää valmiiksi vierailut suomeksi opastettuna, pääsyt kohteisiin lippujonon ohi:
– Eiffel-tornissa
– Seinen risteilyllä
– Louvren taidemuseossa ihailemassa Mona Lisaa
– Montmartren valkoisessa katedraalissa Sacre Coeur’ssa
– Upeassa Versailles’n linnassa
– Notre Damen katedraalissa

Lisäksi matkassa yksi kokonainen vapaapäivä omatoimiseen Pariisiin tutustumiseen tai voit osallistua lisämaksusta päiväretkelle vaikkapa Loiren laakson linnoja katsomaan. Vapaille illoille varaamme sinulle halutessasi valmiiksi illallisliput kabareehen tai teemme muita lippu- ja ravintolavarauksia.

Matkan hinta: 1550 € / hlö
Ennakkovaraajan etu ennen 28.2.2018 ilmoittautuneille -40 € / hlö!
Hinta perustuu majoitukseen kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 285 €.

ILMOITTAUTUMISET:
matkat (at) pamplemousse.fi tai 09 – 455 1121.