SUOMI: Chatöö vai satoo? Ranskan kielipäivät ryhmälle Vanajanlinnassa

Miten se linna lausutaankaan? Tämä ja monta muuta ranskan kielen kompastuskiveä ratkotaan kokouspäivän ohessa aidossa linnamiljöössä Vanajanlinnassa Hämeessä.

Ranskan kielipäivät Vanajanlinnassa on ryhmälle sopiva kokonaisuus, kun haluat mukaan kokousohjelmaasi tai koko ohjelmaksi palan kulttuuria, kieltä ja herkkuja ranskalaisittain. Toteutettavissa oman ammattialan tiiviskurssi tai kevyemmin esimerkiksi matkasanastoa tai helppoja ja hauskoja ääntämisharjoituksia kokousta keventämään. Vai keskitytäänkö gastronomiaan – coq au vin, s’il vous plaît!

Vanajanlinna on kokous- ja juhlapaikka sekä laadukas vapaa-ajan matkakohde. Kaksi ravintolaa, päälinnassa ja Linna Golfin kentän vieressä. Day Spa –hoitola, kuntosali, aktiviteettimahdollisuuksia. Vanajanlinna sijaitsee 8,5 km päässä Hämeenlinnan keskustasta ja rautatieasemalta. Majoitusta alueella on niin päälinnassa kuin sivurakennuksissakin. Vanajanlinna paikkana sopii hyvin niin pienille kuin isommillekin ryhmille.

Kielipäivät Vanajanlinnassa – 1 yön paketti ryhmille

Valmiiksi ajateltu paketti sisältää kokoustilan käytössä saapumispäivänä iltapäivällä sekä lähtöpäivän aamuna, kokouskahvit, kieliohjelman ja ranskalaisen (suomea ja englantiakin puhuvan!) vetäjän, 3 ruokalajin illallisen aperitiiveineen ja viineineen, majoituksen, aamiaiset. Lisämaksusta esimerkiksi viinitasting ranskalaisista viineistä ennen illallista.

Hintaesimerkki 10 hengen ryhmälle 280 € / hlö majoituksella 2hh.
Yhden hengen huoneen lisämaksu 65 €.
Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.