Rooma ja Frascati

Italian pääkaupunki Rooma tunnetaan maailmanlaajuisesti pitkästä ja värikkäästä historiastaan, mutta mitä on Rooman keskustan ulkopuolella? Suosittelemme majoittumaan Frascatin kaupungissa ja kiertelemään Rooman lähialueita sieltä käsin.

Iltanäkymät Frascatista Roomaan.

Roomaan laskeuduttuasi auton vuokraus lentokentältä. Matkan ensimmäinen kohde on Frascati, joka on noin 20 kilometriä Rooman keskustasta etelään. Mukava sijainti niin maisemien kuin lähellä olevien nähtävyyksien ansiosta. Suosittelemme vuokra-autolla päiväretkiä Castel Gandolfoon, Anzioon, Frosinoneen, sekä paikalliselle viini- ja oliiviöljytilalle, jossa tuotetaan Frascati DOC -viinejä. Mahdollisuus myös ottaa hotellilta fillari ja pyöräillä lähiympäristön kauniissa maisemissa. Täällä majoitut 4 yötä.

Frascatin keskusta on tunnelmallinen.

Matkan toinen kohde on itse Rooma. Rooman keskustassa luovutat auton, suosittelemme siis kulkemista ja tutustumista nähtävyyksiin julkisilla liikennevälineillä, ja kävellenkin ehtii moneen paikkaan. Löydämme sinulle keskustasta mukavimman yöpymismahdollisuuden. Täällä olisit 3 yötä keskitason hyvässä keskustahotellissa.

Rooma on autenttinen pääkaupunki.

Matkan hinta alkaen 795 €/henkilö.
Matkan hinta on laskettu alkukesään kahdelle hengelle majoituksella samassa huoneessa. Hinta sisältää vuokra-auton (Smart For Four tai vastaava) Rooman lentokentältä Rooman keskustaan asti (5 päivää). Majoituksen 2hh 7 yötä em. majoituksissa buffet-aamiaisilla, alueen kartat ja infon sekä kokoamamme road bookin. Lennot Roomaan lisämaksusta, tai voit varata lennot itse. Auto ja majoitukset saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muuttaa majoituksia ja hintaa saatavuuden ja ajankohdan mukaan.

Kysy matkasta tarjousta omille matkapäivillesi!