Emilia-Romagnan ruokaherkut Italiassa

Emilia-Romagnan alue Italiassa on herkuttelijan paratiisi. Bolognasta tulevat tortellinit ja tietysti pasta bolognaise, Parmasta nimensäkin mukaisesti Parman kinkku, Modenasta balsamico- viinietikkakastike, alueelta myös Parmigiano Reggiano -juusto ja hieman homejuustoisempi Fossa unohtamatta lukuisia viinejä. Koko alueella on yli 40 nimisuojeltua laatutuotetta!

Tortellini, tagliatelle, penne, spaghetti...Herkuttelijan kiertomatka Emilia-Romagnassa – matkaesimerkki 7 yötä

Bolognan lentokentältä vuokra-auto alle koko viikoksi. Ensin 2 yötä maalaismajoituksessa Bolognan eteläpuolella. Tilalla on kastanjapuita, rauhaa ja upeita maisemia yli 800m merenpinnasta. Tilalla sinulle kuuluvat matkaasi myös illalliset. Seuraavat 3 yötä spa-hotellissa Modenan ja Parman seutuvilla maaseudulla. Täältä retkeilet balsamico-tilalle sekä viininmaisteluihin (etukäteen varatut vierailut). lukuisista paikallisravintoloista löydät listalta Parman kinkkua ja Parmigiano Reggiano -juustoa. Matkan lopuksi 2 yötä Bolognan kaupungissa, missä on mukavasti kävelyetäisyydellä monet nähtävyydet. Annamme mukaan ravintolasuosituksia, maista täällä tietysti pasta bolognaisea! Hotellissasi on autolle parkkipaikka.

Hintaesimerkki keväälle: alk. 705 € / hlö
Hinta ei sisällä lentoja. Bolognaan pääsee Helsingistä yhdellä vaihdolla esimerkiksi Lufthansalla ja Air Francella. Auto, majoitukset ja vierailut saatavuuden mukaan.

Kastanjoita poimitaan syksyllä.