Ankanmaksakurssi Ranskassa

Lähde Ranskaan oppimaan ankanmaksan valmistuksen – ja purkittamisen – niksit. Saat mukaan kotiin myös itse valmistaasi ankanmaksaa. Kurssi on ranskankielinen ja osittain tulkattu englanniksi. Sinulle myös demonstroidaan koulussa kaikki valmistelut, joten jo pienelläkin kielitaidolla pärjää tässä koulussa.

Kurssilla opit miten valitaan parhaat tuoreet ankanmaksat valmistusta varten ja mistä ne tulevat. Mikä tekee tästä herkusta sen kaikista upeimman tuotteen. Halutessasi on mahdollista laajentaa kurssia pidemmäksi, mutta loppujen lopuksi valmistus on sen verran helppoa, että tässä ajassa oppii jo kaiken oleellisen.

Ankanmaksan valmistuksen jälkeen on sinulla lisäpäivä Toulousessa, yhdestä maailman ihanimmista herkkukehdoista. Toulousessa sinulle jää aikaa käydä esimerkiksi yli 120 vuotta vanhassa Victor Hugon kauppahallissa, jossa yli 100 kauppiasta ja ravintolaa. Kuuluisia ovat esimerkiksi Maison Garcian makkarat, Samaranin foie gras ja cassoulet, Xavier and Bettyn juustot, Octaven jäätelöt, Beloun kalatiski ja niin edelleen… Yläkerrassa on lisäksi pieniä ravintoloita toinen toisensa perään. Suurin vaikeus on valinta.

Matkakokokonaisuutesi ankanmaksakurssi + Toulouse (3vrk) sisältää:

– Vuokra-auton Toulousen lentokentältä. Autossa on rajoittamattomat kilometrit.
– 2 yötä hotellissa*** maaseudulla, jossa myös ankanmaksanvalmistuksen kurssi kävelymatkan päässä
– Tuloillan illallinen hotellissasi, ei sisällä ruokajuomia
– Ankanmaksakurssi (alkeiskurssi) puoli päivää, mukaan kotiin tuliaisiksi purkki itse tehtyä herkkua.
– 1 yö  Toulousen*** keskustassa.
– Aamiaiset
– Kurssidiplomin

Koulu on avoinna ympäri vuoden, joten voit valita itse matka-aikasi. Matka on omatoiminen.

Hinta: alk. 528 € / hlö 2 hengen huoneessa.
Edellyttää 2 matkustajaa yhdessä. Matkaa voi pidentää tai liittää toiseen kokonaisuuteen. Hinta ei sisällä lentoja Toulouseen.