Provencen oliiviöljyt

Mukava  matkakokonaisuus Ranskassa täynnä provencelaisia makuja. Voit myös yhdistää tarjouksen muuhun Etelä-Ranskan matkaasi tai pyytää meiltä lisäöitä majoitukseen.

Kohteesi on Paradou ja Baux de Provence sisämaassa. Matkan voit aloittaa Nizzan tai Marseillen lentokentältä, josta saat Fiat 500 -vuokra-auton käyttöösi koko matkan ajaksi. Sinulla on käytössä pieni asunto Provencen maaseudulla.

Provence Estoublon ruokamatka RanskaOltuasi 4 yötä Sisä-Provencen maaseudulla (osittain luonnonpuistoa) on sinulla vielä lopuksi yksi yö ja oma kaupunkipäivä joko Marseillessa tai Nizzassa ennen kuin palautat auton ja palaat takaisin Suomeen.

Matkan aikana käyt Estoublonin öljytilalla.  Voit kävellä oliivipolun, joka kertoo oliiveista ja öljyn valmistuksesta tilalla. Varaamme sinulle valmiiksi tälle tilalle lounaspöydän heidän tyypillisestä ranskalaisesta bistrostaan.

Matkasi sisältää myös valmiiksi varatun viinitilavierailun Provencessa. Mainioita vierailukohteita matkalla on käydä Camarguen luonnonpuistossa, Pont du Gardilla tai aina ihanassa Aix en Provencessa ja Avignonissa. Jos puolestaan haluat lisää viinitilavierailuja sovituksi niin teemme sen mielellämme sinulle.

Matka sisältää valmiiksi (2 hlö)
– Autovuokra (Fiat 500 tai vastaava), rajoittamattomat kilometrit
– 4 yön paritalovuokraus (kaksio 35 m2) uima-allas yhtiössä, asunnon lakanat ja pyyhkeet valmiiksi
– 1 yön hotellissa (Nizza tai Marseille), hotellin aamiaiset
– Estoublonin tilakäynnin ja bistrovarauksen valmiiksi
– Viinitilavierailun maistiaisineen provencelaisella tilalla
– Provencen kaunHyvää ruokaa provencessaeimmat kylät listauksen ja hyvät ruokakohteet vierailijalle

Hinta ja oma ajankohtasi:
Matka on 5 yötä. Esim. kesäkuussa alk. 560 € / hlö, hinnassa voi olla vaihtelua lähtöpäivän mukaan. Asunnot sijaitsevat luonnon keskellä maaseudulla lähellä Baux de Provencea. Asunnot ovat oliivilehtomaisessa maisemassa. Sopii erinomaisesti ulkoilijalle.

Hinta on kahdelle hengelle pienessä kaksiossa ja viimeinen yö 2 hengen hotellihuoneessa. Halutessasi voit upgradeta itsesi huoneistosta läheiseen spa-hotelliin.  Tarvittaessa teemme matkan useammalle lähtijälle tai kokonaiselle ryhmälle. Hinta ei sisällä lentoja Ranskaan.

Etäisyyksiä
– Marseillen lentokenttä 63 km
– Avignon rautatieasema 32 k
– Nizzan lentokenttä 234 km

Matkakokonaisuutta voidaan muuttaa ja täydentää toiveidesi mukaisesti. Se voidaan myös toteuttaa useammalla ihmiselle. Saat mukaan listan ja ideaa kauneimmista paikoista ja ihanista pienistä kylistä alueella. Annamme myös ravintoloiden osoitteet sinulle valmiiksi. Matkaan lisätään Pamplemoussen normaali palvelupalkkio.