Sunnuntaibrunssi Provencessa

Pidennä kesää ja lähde Provenceen sunnuntaibrunssille vanhan Bastiden puutarhaan. Tämä brunssimatka on tarjolla ainoastaan syksyllä.  Tapaa Michelin-kokki, nauti vielä hetki auringosta, Provencen tuoksuista ja maisemista. Täynnä ranskalaista elämänmenoa, kyläelämää ja estetiikkaa.

PROVENCEN SUNNUNTAIBRUNSSI

Michelin kokki Provence Cadiere

Matkalla majoitut mukavaan kylähotelliin Cadieren kylässä (superior), nautit illallista 1 Michelin keittiössä lauantaina ja sunnuntaina pääset keittokoulun puutarhaan, todellinen jardin de potager, michelinkokin tähdittämälle provencelaiselle brunssille alkaen kello 11h00. Yksi yö vielä kylähotellissa ja maanantaina matkakokonaisuutesi päättyy.

Matkan sisältö:
– Autovuokra Nizzan tai Marseillen lentokentältä la – ma sisältäen myös vakuutukset
– 2 yötä superior huoneessa Hostellerie Berard
– aamiaiset
– 4 ruoan illallisen 1 * Michelin ravintolassa
– Provencen sunnuntaibrunssin aidossa provencelaisessa puutarhassa.

Hinta elokuussa 650 € / hlö ja syyskuussa 620 € / hlö kun jaettu 2 hengen huone.
Hintaan lisätään palvelupalkkiomme 24 € / hlö
Matkaan voi pidentää halutessaan tai yhdistää toiseen matkaan, lennot eivät sisälly hintaan

Tervetuloa viettämään hyvän ruoan viikonloppu!

Provencen keittokoulu

Keittokoulu on Bandolin viinialueen sydämessä. Tänne on entisöity 1200-luvun luostarista ylellisen kaunis maalaishotelli, hostellerie, runsaine palveluineen. Omistajaperheelle on annettu monta kunniamerkkiä ja mainintaa hyvästä ruoasta, Michelin-tähti ja heidän poikansa on valittu Ranskan nuoreksi innovaatiokokiksi.

Keittiökurssilaisen palaute kesken kurssin:
“Kurssi on ylittänyt odotukset! Terveisin ja vatsa herkkuja pullollaan…”

Kokoa oma ryhmä ja varaa kurssi Michelin-kokin keittiöön

Neljän päivän kurssit vain ryhmille, 10-12 osallistujaa maksimissaan. Keittiökurssilla olet mestarikokin opissa maantaista torstaihin. Kurssin aikana valmistat provencelaista maalaisruokaa lähialueen raaka-aineista. Mukaan kotiin saat reseptikirjan (englanniksi tai ranskaksi).

Jokaiselle aamupäivälle on oma keittiöteemansa. Lounaat kurssilla nautitaan Bastiden (keittokoulun oma rakennus) pihalla. Lisäksi iltapäiväretkiä Bandolin viinitilalle ja oliiviöljyn valmistusta katsomaan. Illat kurssilaisille ovat vapaat tai voimme järjestää ryhmälle yhteistä tekemistä/illalliset. Kurssi on ranskaksi ja tulkataan englanniksi. Majoitus on keittiömestarin perheen hotellissa samassa kylässä.

Keittokoulu Ranskan Provencessa on mukava tapa oppia ranskalaista keittiötaitoa
Sunnuntaina kurssi alkaa Hostellerien aperitiivilla ja ravintolaillallisella.
Maanantaina aloitat itse kokkaamisen. Kokkikoulu Bastide on rakennettu omaan provencelaiseen puutarhaan ja sijaitsee noin 3 km päässä hotellista.  Tutustut myös talon omaan potager’hen (keittiöpuutarha). Lounas Bastidessa.
Tiistaina lähdet aamusta kokin kanssa Sanary sur Merin kalatorille. Tämän jälkeen koulussa rakennatte oman kalamenun tuoreista kaloista. Lounas Bastidessa.
Keskiviikkona kurssin teeman Provencen vihannekset. Lounas Bastidessa.
Torstaina keskitytään paikalliseen jälkiruokiin oikein kunnolla. Lounas Bastidessa.
Lounaan jälkeen ohjelmassa lisäksi tutustumisia paikan päällä: esim. viinitilalla Bandolin alueella, oliiviöljyn valmistus, hunajatila.
Perjantaina aamiaisen jälkeen kurssi päättyy. Ohjelmassa voi vuoden ajan mukaan olla muutoksia.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Keittiökurssi Ranska Michelin kokki

Yksittäisille lähtijöille päiväkurssi provencelaista keittokoulua

Keittiökurssille voit osallistua matkallasi myös muiden lomaharrastusten lomassa. Päivääsi kuuluu ruoanvalmistuksen lisäksi lounas yhdessä hostellerien nuoren keittiömestarin kanssa. Kesto noin klo 9-15. Päiväkurssien ajankohdat ovat aina lauantaisin. Kysy kurssia lisättäväksi omaan matkapakettiisi.

Käy myös katsomassa AIKUISTEN KIELIKURSSIT + KEITTIÖKURSSI. Kiva tapa oppia kieltä ja kokata yhtä aikaa. Kurssi pidetään Aix en Provencessa.